Κάντε κλίκ απο κάτω
Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Υγεία Περισσότερα άρθρα υγείας | Συνοπτική λίστα άρθρων υγείας |
 
Η διαιτα-διατροφη των ορμονων - Ένα ακόμα βήμα προς την επίτευξη ενός υγιους οργανισμου μέσω ισορροπίας των ορμονων μας
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Κ.
   Σελίδα 1 από 1  
 

Οι λέξεις, ορμονες, υγεια και διατροφη έχουν αποκτήσει σημαντική χρήση στην καθημερινή μας ζωή, αλλά δεν έχουν ίσως βρει μια πιο ευρεία χρήση μαζί.

Παρά το γεγονός ότι όλοι μας είμαστε καλά εξοικειωμένοι με την λέξη ορμονη, δεν έχει πιθανώς αναφερθεί στο παρελθόν σε σχέση με την απώλεια βάρους.

Οι ορμονικες διαταραχες μπορούν να οδηγήσουν σε ένα αριθμό από πιθανες ασθενειες, όπως καρδιοπαθειες, διαβητη, οστεοπορωση, ακόμη και καρκινο. Εκτός από το γεγονός ότι οδηγεί σε ασθένειες, οι ορμονικές διαταραχές έχουν τη δυνατότητα ακόμη και να τις μεγεθύνουν σε μεγάλο βαθμό.
 

Εάν οι ορμόνες είναι ισορροπημένες, μπορεί κανείς να γεράσει πολύ καλά. Η ορμονική δίαιτα-διατροφή σας παρέχει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για να ζήσετε περισσότερο, να χάσετε λίπος και να αποκτήσετε περισσότερη δύναμη.
 
Είναι το πιο κατανοητό βιβλίο, και γράφτηκε από τη συγγραφέα και διδάκτωρ Τέρνερ, συνιστώντας ένα καλά καθορισμένο πλάνο για να ζήσετε μια ζωή ισορροπημένη και με ανάλογο τρόπο.
 
Τι είναι η δίαιτα ορμονών;
Ήδη, πρέπει να έχετε υποθέσει ότι η δίαιτα ορμονών είναι ένα είδος διατροφής που λειτουργεί προς την απώλεια βάρους. Ας συζητήσουμε τι ακριβώς είναι η διατροφή ορμονών.
 
Η διατροφή ορμονών είναι πραγματικά ένα πρόγραμμα που διαιρείται σε 3 βήματα που έχει σχεδιαστεί να ισορροπεί τις ορμονικές δραστηριότητες καθώς επίσης και να βελτιώσει την υγεία και τις συνήθειες κατανάλωσης των ανθρώπων, προκαλώντας την απώλεια βάρους και στους άνδρες και στις γυναίκες.
 


Σύμφωνα με τη συγγραφέα και γιατρό Νατάσα Τέρνερ, μια καλή ισορροπία των ορμονών εξασφαλίζει απώλεια βάρους, καλύτερες συνήθειες ύπνου και ένα καλύτερο επίπεδο ενέργειας καθώς επίσης και μιας ελεύθερης ζωής χωρίς πίεση.
 
Βήματα που συμμετέχουν στην ορμονική δίαιτα
Ουσιαστικά χωρίζεται σε τρία στάδια, η ορμονική δίαιτα είναι ένα πρόγραμμα περίπου έξι εβδομάδων.
 
Οι δύο πρώτες εβδομάδες αναφέρονται ως η φάση της αποτοξίνωσης, όπου σε μεγάλο βαθμό αλλεργιογόνα καθώς και ημικρανίες που προκαλούνται από φλεγμονώδη τρόφιμα, αποκλείονται από τη διατροφή. Είναι αναμενόμενο ότι ένα άτομο θα χάσει περίπου 2 έως 6 κιλά τις δύο πρώτες εβδομάδες. Η απώλεια αυτή είναι ουσιαστικά απώλεια υγρών. Στις εβδομάδες που ακολουθούν, μπορείτε να περιμένετε να χάσετε περίπου 1 κιλό την εβδομάδα, που πηγαίνει σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές.
 
Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει την ενσωμάτωση των τροφίμων που είχατε αφήσει πρόσφατα, για να δείτε το επίπεδο ανοχής που είχατε αναπτύξει έναντι αυτών των προϊόντων διατροφής.
 
Το τρίτο και τελευταίο βήμα σας παρακινεί να ξεκινήσετε με λίγες φυσικές δραστηριότητες όπως η γιόγκα ή η καρδιοαγγειακή άσκηση προκειμένου να βελτιωθεί η συναισθηματική ισορροπία σας, η δύναμη και το σφρίγος σας.
 
 
Τα τρόφιμα που οι οπαδοί της ορμονικής δίαιτας επιτρέπεται να καταναλώνουν:
Η ορμονική δίαιτα κυρίως προωθεί φυσικά, αγνά, και βιολογικά προϊόντα που έχουν χαμηλά συντηρητικά και είναι απαλλαγμένα από επεξεργασμένα τρόφιμα.
 
Τα τρόφιμα που μπορείτε να καταναλώνετε, ενώ περνάτε από την φάση απεξάρτησης αποτελούνται κυρίως:
- από σπόρους που είναι χωρίς γλουτένη,
- φρούτα (εκτός από εκείνη των εσπεριδοειδών ή τις κονσέρβες και τα αποξηραμένα)
- λαχανικά (εκτός από το καλαμπόκι) καθώς και
- καρύδια,
- ψάρι,
- κατσικίσιο τυρί,
- σπόρους λιναριού,
- λάδι κανόλης,
- προϊόντα σόγιας,
- αυγά, και
- ελιές
 
Αν θέλετε να ζήσετε μια ζωή γεμάτη, δώστε σε αυτή την καλά σχεδιασμένη ορμονική δίαιτα, μια δοκιμή, μιας και δεν λειτουργεί μόνο προς την απώλεια βάρους, αλλά, ταυτόχρονα, εξασφαλίζει μια καλύτερη και μια υγιή ζωή!ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

- Σημαντικές συμβουλες για την θεραπεια της παχυσαρκειας

- Διαιτα – σωστη διατροφη για διαβητικους για καλύτερη υγεια

- Γυμναστικη με βαρη για καλύτερη υγεια - Κάντε το σωστά

- Απλοί τρόποι για να καταπολεμήσουμε φυσικα την τριχοπτωση

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<