Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Feng-Shui Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Συμβουλες Φενγκ Σουι για να προσελκίσετε τον ρομαντισμο και την αγαπη – Πώς να τα πάτε πολύ καλύτερα στον ερωτα
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Η αρχαία κινεζικη τεχνη του Φενγκ Σουι μπορεί να σας βοηθήσει να σταθμίσετε τις διάφορες ενέργειες της ζωής σας, έτσι ώστε να μπορείτε να επιτύχετε ό, τι σας λείπει και θέλετε να αποκτήσετε και ιδιαίτερα περισσοτερη αγαπη. Όπως όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται την αγαπη, έτσι και εσείς πρέπει να ψάχνετε την αληθινη αγαπη.

Το σωστό φενγκ σουι μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την αληθινη αγαπη. Μπορείτε να την έχετε μέσα από μερικές απλές συμβουλες Φενγκ Σουι για την αγάπη και τον ερωτα.Το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να γίνει
Κατά την προετοιμασία σας για την ενσωμάτωση των πλεονεκτημάτων του φένγκ σούι στη ζωή σας, είναι να ξεκινήσετε από τον καθαρισμό του σπιτιού σας.

Ειδικά της κρεβατοκάμαρα σας, και να ξεφορτωθείτε από ένα σωρό σκουπίδια που μπορεί να είναι βρίσκονται εκεί.Με την ακαταστασία, το σπίτι εμποδίζει την είσοδο της θετικής ενέργειας 

Τα σεντόνια θα πρέπει να αλλάζουν συχνά , έτσι ώστε όχι μόνο να υπάρχει μια αύξηση της καθαριότητας, αλλά και της ερωτικής δραστηριότητας.

Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα κάτω από το κρεβάτι.


Δεν θα πρέπει να έχετε τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρά σας
Η ουσία του ρομαντισμού διακόπτεται από το διαπεραστικό ήχος της τηλεόρασης αργά τη νύχτα.


Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν εικόνες μόνων ανθρώπων γύρω σας
Απεναντίας, τοποθετήστε έργα ζωγραφικής, φωτογραφίες και φιγούρες από χαμογελαστά ευτυχισμένα ζευγάρια καθώς δημιουργούν ένα περιβάλλον που είναι πιο δεκτικό στην αγάπη.


Χρησιμοποιήστε ζεστά χρώματα

Όπως το κόκκινο και το ροζ γύρω σας και κάντε την ερωτική σας ζωή να ανθίσει.

Εάν χρειάζεστε έναν ευγενικό σύντροφο, κάποιον που θα δώσει μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε απαλές αποχρώσεις όπως σομόν, κοραλλί και τριανταφυλλί, ενώ μια παθιασμένη περιπέτεια θα απαιτούσε να χρησιμοποιήσετε τολμηρά χρώματα όπως το βυσσινί, το μπορντό και το κόκκινο.


Ποτέ μη γυμνάζεστε στην κρεβατοκάμαρά σας και μην αποθηκεύετε τον εξοπλισμό γυμναστικής εκεί 

Όλα αυτά φέρνουν την ενέργεια του μόχθου και της σκληρής δουλειάς ακριβώς μέσα στο ρομαντικό χώρο.

Μετακινώντας τον εξοπλισμό έξω σε κάποιο άλλο χώρο είναι πολύ πιθανό να κάνει την ρομαντική σας σχέση να κυλήσει πιο ομαλά.Το σπίτι σας, ειδικά το υπνοδωμάτιο θα πρέπει να στερείται οτιδήποτε σχετίζεται με τις παλιές αποτυχημένες σας σχέσεις 

Τα πράγματα μπορεί να είναι μερικά ρούχα, βιβλία ή ακόμη και ερωτικά γράμματα.

Δεν πρέπει ποτέ να τα κρατάτε εκτός αν είναι από κάποιον με τον οποίο είστε ακόμα ζευγάρι.Είναι σημαντικό να δείτε ότι η πόρτα του υπνοδωματίου σας ανοίγει πλήρως και εύκολα

Πόρτα που τρίζει, ανοιχτή εν μέρει ή κολλημένη μπορεί να είναι ο λόγος για την παρεμπόδιση της ροής των ευκαιριών και του έρωτα στη ζωή σας.

Ακόμη και ένα χαλαρό πόμολο μπορεί να αποδειχθεί ο λόγος για τις δύσκολες στιγμές σας στο χειρισμό ενός ειδυλλίου.Η περιοχή που βλέπετε πρώτη καθώς μπαίνετε στη κρεβατοκάμαρά σας και ο τοίχος που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα πόδια του κρεβατιού σας, δηλαδή το μέρος όπου κοιτάτε ενώ είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, είναι δύο πολύ σημαντικά σημεία της κρεβατοκάμαράς σας.

Αυτές οι δύο θέσεις θα πρέπει να έχουν ρομαντικές εικόνες και έργα τέχνης ή λουλούδια από μετάξι ή φρέσκα ή πράγματα σε ζεύγη, όπως αγγελάκια, περιστέρια, πολύχρωμα μαξιλάρια, κ.λπ. Όταν τοποθετήσετε οποιοδήποτε καθρέφτη, βεβαιωθείτε ότι είναι στρογγυλός σε σχήμα, καθώς παραπέμπει στην ενότητα και την ολοκλήρωση.


Βεβαιωθείτε ότι ο αέρας της κρεβατοκάμαράς σας είναι καθαρός και φρέσκος

Μπορείτε να ανοίξετε τα παράθυρα ή να χρησιμοποιήσετε ένα καλό ιονιστή αέρα.

Δεν είναι καλό να εισπνέετε βρώμικο αέρα γεμάτο από ρύπους και δεν οδηγεί σε καλό φενγκ σούι. Στην πραγματικότητα αυτού του είδους η παρουσία στο υπνοδωμάτιο δεν προοιωνίζει κάτι καλό, έτσι διώξτε οποιοδήποτε φυτό από το υπνοδωμάτιό σας.Η ακρινή δεξιά γωνία από την μπροστινή πόρτα του σπιτιού σας αναφέρεται στις σχέσεις σύμφωνα με το φενγκ σούι

Έτσι, αυτή η περιοχή θα πρέπει να διατηρείται φιλόξενη και ζεστή. Ένα καλά ισορροπημένο υπνοδωμάτιο ενσωματώνοντας τα καλά στοιχεία του φένγκ σούι μπορεί να φέρει σίγουρα τα επιθυμητά αποτελέσματα στις ζωές των ανθρώπων.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

-
Φυτα όπου σύμφωνα με το Φενγκ Σουι μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα πιο ήρεμο και πιο θετικο σπιτι


-
Προστατέψτε το σπιτι σας σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ Σουι για να νιώθετε και να είστε πάντα ασφαλείς

-
Συμβουλές για τη διατήρηση των τροφιμων σύμφωνα με τις αρχές του Φενγκ Σουι για να διατηρήσετε θετική την ενέργειά τους  

Πώς να ενισχύσετε με τις συμβουλες του φενγκ σουι την τυχη και τον πλουτο σας – Οι καλύτεροι τρόποι 

Κοινοποίηση

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Your Website Κάντε κλίκ απο κάτω