Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Αγαπημένα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Πώς να επιλέξετε το σημείο που θα κάνετε ένα τατουαζ – Σημαντικοί παράγοντες που θα πρέπει να σκεφτείτε για να αποφασίσετε
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ιωάννης Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Έχετε αποφασίσει να κάνετε το πρώτο σας ή να συνεχίσετε να κάνετε τατουαζ αλλά έχετε ακόμα πολλά να σκεφτείτε μέχρι το τελευταίο βήμα. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι όταν θέλουν να κάνουν ένα τατουαζ είναι η επιλογή του μέρους που θα το κάνουν στο σωμα τους.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να κάνετε ένα τατουάζ αλλά δεν είστε βέβαιοι για το πού, παρακάτω σας δίνουμε τις πιο δημοφιλείς επιλογές. Οι επιλογές που αναφέρονται παρακάτω θα εξασφαλίσουν ότι δεν θα καταστρέψετε το σχεδιο στο σώμα σας και θα νιώθετε υπέροχα όταν το έχετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.


Τα βήματα για να βρείτε την δική σας τοποθεσία:

Μιλήστε με τον σχεδιαστή που θα σας κάνει το τατουαζ

Ένας επαγγελματίας σχεδιαστής τατουάζ θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε σχετικά με το μέρος για την επιλογή του σχεδιασμένου τατουάζ.


Μπορείτε να ακούσετε τις προσφερόμενες προτάσεις. Ωστόσο, η τελική απόφαση θα είναι δική σας γιατί ο σχεδιασμός στο σώμα σας είναι ένα προσωπικό ζήτημα.Σχήμα του τατουάζ

Θα πρέπει να έχετε το σχήμα του σχεδίου για το τατουάζ στο μυαλό προτού αποφασίσετε για την περιοχή που θα το κάνετε.


Θα πρέπει να ξέρετε πού θα ταίριαζε απόλυτα στο σώμα σας ένα σχέδιο μικρού αστεριού ή ένα τεράστιο σύμβολο. Πρέπει να ξέρετε ότι τα κυκλικά τατουάζ δείχνουν υπέροχα όταν γίνονται στους μηρούς, τα χέρια, γύρω από τον αφαλό και τους ώμους. Τα μεγαλύτερα τατουάζ θα ταίριαζαν πολύ στο χέρι, στον ώμο, στην πλάτη ή στη γάμπα.


Σωματικές αλλαγές
Θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι το σώμα περνά από αλλαγές με την πάροδο του χρόνου.


Σε περίπτωση που θέλετε ένα τατουάζ στην κοιλιά πρέπει να γνωρίζετε αν μπορείτε να το διατηρήσετε σε καλή κατάσταση αφού γεννήσετε. Οι ραγάδες μπορεί να χαλάσουν το σχέδιο. Το κρέμασμα είναι επίσης σύνηθες με την ηλικία. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα σχέδιο και τη θέση του αναλόγως.Απασχόληση

Θα ήταν μια σοφή ιδέα να έχετε στο μυαλό μελλοντικές ευκαιρίες απασχόλησης πριν να κάνετε ένα τατουάζ.

Μια σοβαρή θέση σε μια εταιρεία ή δάσκαλος σε ένα φημισμένο ίδρυμα μπορεί να είναι απαγορευτικά για ένα τατουάζ που θα φαίνεται, ιδιαίτερα να στην εταιρία ή το σχολείο ή γενικότερα στη δουλειά που θα αναλάβετε υπάρχει πολιτική εναντίον των τατουάζ.
Πόνος

Υπάρχουν ορισμένες περιοχές του σώματος που πονάνε πολύ.


Περιοχές με λιγότερο λίπος ή όταν το δέρμα αγγίζει τα οστά είναι ιδιαίτερα επώδυνες. Αυτές οι περιοχές θα σας πονέσουν πολύ αν δεν έχετε υψηλή ανοχή στον πόνο.

Οι πιο ευαίσθητες περιοχές είναι:

στον λαιμό, το κεφάλι, τον αυχένα, το θώρακα, την κοιλιά, τους εξωτερικούς ώμους και το κάτω μέρος της πλάτης.


Μερικές από τις λιγότερο επώδυνες θέσεις στο σώμα για ένα τατουάζ είναι:

στο άνω τμήμα του βραχίονα, την περιοχή των γλουτών και των μηρών. Αυτές οι περιοχές δεν διαθέτουν σημαντικές νευρικές απολήξεις που εμβαθύνουν τον πόνο. Το καλύτερο μέρος είναι ότι το δέρμα σε αυτές τις περιοχές είναι παχύτερο.Ο σχεδιασμός του τατουάζ και η θέση είναι μια πολύ προσωπική επιλογή.

Είναι σημαντικό να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή πριν από τη λήψη απόφασης για τη θέση του.


Φυσικά μπορείτε επίσης να λάβετε προτάσεις από τους σχεδιαστές τατουάζ και τους φίλους σας που έχουν ήδη κάνει τατουάζ. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβετε μια απόφαση που δεν θα μετανιώσετε στο μέλλον. Είναι ένα είδος τέχνης του σώματος που θα ζήσει για πάντα μαζί σας. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να πάρετε αρκετό χρόνο πριν τη λήψη της τελικής αποφάσεως. Ψάξτε στο διαδίκτυο για να πάρετε μια ιδέα από μερικά καταπληκτικά μέρη για θέσεις τατουάζ. Μπορεί ακόμη και να δείτε φωτογραφίες των αγαπημένων σας διασημοτήτων να επιδεικνύουν μερικά τατουάζ που θα σας αρέσουν. Αυτό θα σας δώσει μια θαυμάσια ιδέα για το τι θα μπορούσατε να κάνετε κι εσείς.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Τί πρέπει να μάθετε προτού αποφασίσετε να «χτυπήσετε» το πρώτο σας τατουαζ;  

-
Συμβουλές για τη μετέπειτα φροντίδα του τατουαζ σας για να ξέρετε από πριν πώς να το χειριστείτε ώστε όλα να πάνε καλά

-
Κορυφαία σχέδια για τατουαζ της εποχής – Ποια είναι τα πιο δημοφιλή τατουαζ για να πάρετε μια ιδέα αν θέλετε να κάνετε και αναζητάτε σχέδιο

Η συμβολικη σημασία των τατουαζ για να τα κατανοήσουμε καλύτερα ώστε να δούμε αν θέλουμε να κάνουμε ένα ή όχι
     

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<