Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Πόσο σημαντική είναι η νηστεια όταν τρεφόμαστε μόνο με υγρά για την ομορφια του σωματος και την αποτοξίνωση του οργανισμού - Αξίζει τον κόπο για μένα;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Βασιλική Κ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Για την ομορφια αλλά και την υγεια του οργανισμού μας είναι σημαντικό να δοκιμάζουμε διάφορα είδη διαιτας και διατροφης.

Η νηστεία για λίγες μέρες κάθε μήνα χωρίς να καταναλώνουμε καθόλου στερεές τροφές αλλά μόνο υγρά μπορεί να βοηθήσει να νιώθουμε καλύτερα νου και σωμα.

Η νηστεία του νερού μπορεί να βοηθήσει τον οργανισμό να κάψει τεράστιες ποσότητες λίπους μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, απαιτεί θάρρος και αποφασιστικότητα για να μπορέσετε να την κάνετε.

Η νηστεία αυτή είναι ένας τρόπος ενίσχυσης και της πνευματικής ευαισθητοποίησης και μπορεί να έχει σημαντικά αποτελέσματα και σε αυτό το επίπεδο.


Δοκιμάστε το για λίγο και όταν το συνηθίσετε κάντε το πιο συχνά. 


Τι είναι η νηστεία μόνο με υγρά;

Είναι μια διαδικασία κατά την οποία κάποιος αποφασίζει να προχωρήσει χωρίς φαγητό και μόνο με σημαντική ποσότητα υγρών για τουλάχιστον μία μέρα ολόκληρη.

Όταν κάποιος προχωράει για μερικές ημέρες χωρίς τη λήψη οποιασδήποτε τροφής, το σώμα αναγκάζεται τότε να λάβει τροφή από τα αποθεματικά του, (στη περίπτωση αυτή από το περίσσιο λίπος) για να αναπνέει και να παρέχει ενέργεια.

Υπάρχουν πολλοί διάσημοι όπου λένε πως την κάνουν και πως τους βοηθάει να έχουν έμπνευση και να σκέφτονται πιο καθαρά.   


Ο οργανισμός τείνει να καίει ένα μεγάλο μέρος αυτού του λίπους κατά τις πρώτες ημέρες.

Οπότε δεν χρειάζεται να την κάνετε πολλές μέρες.

Κατά τη διάρκεια μιας νηστείας, συνιστάται να λαμβάνετε τεράστιες ποσότητες νερού για την αντικατάσταση των λιπών. Καθώς ο οργανισμός καίει αυτά τα λίπη, τείνει να παράγει τοξίνες και τοξικά υλικά και ως εκ τούτου είναι ο λόγος που θα πρέπει να πίνετε αρκετό νερό για να διατηρήσετε τα κύτταρα ενυδατωμένα και να αφαιρέσετε από αυτά τις τοξίνες.

Συνήθως στην αρχή την κάνουν μία φορά τον μήνα, μετά μία φορά την εβδομάδα και όποιος αντέχει για λίγες μέρες κάθε μήνα.    


Τα παχύσαρκα άτομα έχουν περίσσιο λίπος στους ιστούς του οργανισμού τους.

Κατά τη διάρκεια της νηστείας, χρειάζεται να οξειδώνονται αυτά τα λίπη για την παραγωγή της ενέργειας που απαιτείται για την ευημερία του σώματος.

Παρ 'όλα αυτά, το καλό με αυτήν είναι ότι δεν καίγονται ιστοί για την παραγωγή ενέργειας αλλά μόνο εισπνέονται λιπαρά οξέα.

Αυτό σας εξασφαλίζει έτσι την απώλεια βάρους κατά το τέλος της περιόδου νηστείας.  


Αν κάποιος πεινάσει πολύ και δεν αντέχει δεν θα φάει τίποτα κατά τη διάρκεια της νηστείας αυτής;

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε και να κατανοήσετε είναι ότι η νηστεία δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φάτε τίποτα.

Μπορείτε να επιλέξετε να πίνετε καθαρό νερό, ή ακόμη και να τρώτε ορισμένα φρέσκα φρούτα για να ενισχύετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα.

Τα smoothies ταιριάζουν καλύτερα με τη νηστεία, καθώς παρέχουν τις απαραίτητες βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που απαιτούνται στον οργανισμό σε καθημερινή βάση.

Οι χυμοί από λαχανικά και φρούτα και οι σούπες, σκέτες μόνο με ζουμί, αναζωογονούν τον οργανισμό με βιταμίνες που συνθέτουν ορμόνες και ένζυμα τα οποία κάνουν δουλειά στα λίπη για την παραγωγή ενέργειας, με αποτέλεσμα να ενισχύουν τον οργανισμό σας.  


Εάν προγραμματίζετε να ακολουθήσετε μια νηστεία για την απώλεια βάρους, συνιστάται να αναζητήσετε πρώτα την παρακολούθηση από ένα γιατρό.

Αυτός θα πρέπει να διενεργήσει ορισμένες εξετάσεις για να εγκρίνει ότι μπορείτε να αντέξετε μερικές ημέρες χωρίς τροφή.

Διαβητικοί ασθενείς και άτομα με οποιεσδήποτε ασθένειες που σχετίζονται με το αίμα εξαιρούνται.

Αν είστε ήδη στο πρόγραμμα, τότε είναι καλό για σας να κάνετε μια σταδιακή επιστροφή τελειώνοντας την περίοδο της νηστείας.

Αυτό συμβαίνει επειδή τα έντερα μπορεί να είναι άδεια και καθαρισμένα και να χρειάζονται υγρές τροφές για να προετοιμαστούν για τις στερεές.

Αυτό είναι απλά μια συμβουλή για την υγεία σας για να σας βοηθήσει να είστε καλά και να απολαμβάνετε την εικόνα του σώματος σας.  

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι καλύτερες σαλατες για διαιτα, σωστή διατροφη ώστε να διατηρήσουμε ομορφο το σωμα μας στα σωστά κιλα

Φυτικες ινες: Βάλτε τις Φυτικες ινες στη διατροφη σας καθημερινά και θα δείτε πως ανάλογα την ποσότητα που καταναλώνετε δεν θα παίρνετε κιλα και θα χάσετε και αυτά που θέλετε  

Τα καλύτερα υγιεινα σνακ για να μην πάρετε κιλά και να μπορείτε να διατηρήσετε την ομορφια, τη διαιτα και το σωμα σας στα επίπεδα που θέλετε

Τα καλύτερα «εργαλεία» για να έχετε πάντα το σωστό βάρος – Βάλτε τα σωστά πρόσωπα και πράγματα στη ζωή σας για να νιώθετε ομορφοι και να είστε πάντα σε φόρμα

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω