Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Σημαντικά οφέλη που πρέπει να γνωρίζετε για τη κετογονική διατροφή για την ομορφια, το σωμα και την υγεια σας
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Μαρία Κ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Μια από τις πιο σημαντικές προσεγγίσεις αδυνατίσματος για την ομορφια σας που σαρώνει τη βιομηχανία είναι η έννοια των κετογονικών προγραμμάτων διατροφης.

Αυτή είναι μια διατροφη εξαιρετικά χαμηλή σε υδατανθρακες όπου στόχος είναι να είστε σε μια κατάσταση κέτωσης, πράγμα που σημαίνει ότι ο οργανισμός καίει λίπος ως καύσιμο σε αντίθεση με γλυκόζη.

Αυτή η κατάσταση επιτυγχάνεται, σε μεγάλο βαθμό, στερώντας απλά σε κάποια επίπεδα από τον οργανισμό τη γλυκόζη μέσω της πηγής φαγητού που είναι διαθέσιμη από το πρόγραμμα διατροφής αυτών που είναι σε δίαιτα.

Πρόκειται για μια προσέγγιση διατροφής που λειτουργεί για πολλούς ανθρώπους και παρακάτω είναι πέντε οφέλη της που μπορεί να μην γνωρίζετε.  Ο οργανισμός χρησιμοποιεί το λίπος ως καύσιμο

Το να είστε σε κέτωση επιτρέπει στον οργανισμό να επεξεργαστεί το λίπος και το χρησιμοποιεί ως καύσιμο κατά τρόπο που τίποτα άλλο δεν το επιτρέπει τόσο εύκολα.
Οι υδατάνθρακες είναι πολύ πιο εύκολο να μετατρέπουν και να χρησιμοποιούν ως καύσιμο, έτσι ώστε όταν παρέχετε άφθονους από αυτούς στον οργανισμό σας θα πρέπει να τους κάψετε και να τους χρησιμοποιήσετε πριν αυτός ξεκινήσει τελικά τη μετατροπή και τη χρήση του λίπους ως καύσιμο!  


Δεν είναι επιβλαβής για τον οργανισμό


Ένα άλλο πλεονέκτημα του να είστε σε κατάσταση κέτωσης είναι ότι η περίσσεια κετογόνων δεν είναι επιβλαβής για τον οργανισμό σας με οποιονδήποτε τρόπο
.

Κάθε κετογόνος που δημιουργείτε οι οποίοι δεν είναι αναγκαίοι, απλά αποβάλλονται μέσω των ούρων εύκολα και ακίνδυνα.

Στην πραγματικότητα, αυτό το εξαιρετικό πλεονέκτημα είναι ο λόγος για τον οποίο μπορείτε να ελέγχετε αν είστε σε κατάσταση κέτωσης μέσω της εξέτασης των ούρων το πρωί.Ο οργανισμός μπορεί να συνηθίσει την κέτωση.

Όταν ο οργανισμός σας συνηθίσει να είναι σε κατάσταση κέτωσης θα αρχίσει πραγματικά να προτιμά τις κετογόνες από τη γλυκόζη.

Αυτή είναι η ιδανική κατάσταση στην οποία θέλετε να βρίσκεται ο οργανισμός σας.

Να μην λαχταρά πλέον τη ζάχαρη απολύτως και μάλιστα να προτιμά τη πρωτεΐνη ως πηγή καυσίμων σε αντίθεση με τη ζάχαρη. Πλήρης έλεγχος των επιπέδων ινσουλίνης στον οργανισμό


Ένα άλλο όφελος της κετογονικής διατροφής αδυνατίσματος είναι ότι το να είσαι σε μια τέτοια κατάσταση
είναι πολύ χρήσιμο για τον έλεγχο των επιπέδων ινσουλίνης στον οργανισμό.

Η ινσουλίνη είναι μία από τις ουσίες που σας κάνει να λαχταράτε τρόφιμα, ιδιαίτερα αυτά με πολύ ζάχαρη, και επομένως ελέγχοντάς τη σε υγιή επίπεδα είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της απώλειας βάρους.


Λιγότερο πεινασμένοι


Η πλειοψηφία των ανθρώπων που επωφελούνται από αυτού του είδους τη δίαιτα αναφέρουν ότι όταν βρίσκονται σε αυτή τη κατάσταση τους κάνει να αισθάνονται σημαντικά λιγότερο πεινασμένοι απ’ ότι όταν δεν βρίσκονται
.

Είναι πολύ πιο εύκολο να κολλήσετε σε μια διατροφή - οποιαδήποτε διατροφή - όταν δεν παλεύετε τους πόθους και την πείνα σε κάθε βήμα.

Στην πραγματικότητα, το αίσθημα της πείνας μπορεί να είναι συχνά εκείνο που εκτροχιάζει τις καλύτερες προσπάθειες ενός ατόμου!

Όταν δεν χρειάζεται να ασχολείστε με αυτό, καθιστά ευκολότερη την επίτευξη των στόχων σας σε όλη τη διαδρομή.

Τώρα που γνωρίζετε όλα τα οφέλη του να είστε σε μια κατάσταση κέτωσης, είναι λογικό ότι τουλάχιστον θα δώσετε μια ευκαιρία σε αυτή τη προσέγγιση.

Εξάλλου τί έχετε να χάσετε εκτός από κιλά;


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Ένα αποτελεσματικό και υγιεινο πρόγραμμα διατροφης για το αδυνατισμα και την ομορφια όπου δεν θα πρέπει να παραλείπετε τα σημαντικότερα γευματα της ημέρας και άλλες μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

-
Σφίξτε το δερμα σας με εύκολες ασκησεις μετά την απώλεια βάρους της διαιτας ή μετά από εγκυμοσυνη για να βελτιώσετε την ομορφια σας

-
Η σημασία που έχει το νερο στο αδυνατισμα, τη διαιτα, τη διατροφη και γενικότερα στην ομορφια μας

-
Κόλπα αδυνατισματος που μπορούν να σας βοηθήσουν να ρίξετε τα περιττά κιλά πιο γρήγορα και να διατηρήσετε ανέπαφη την ομορφια του σωματος σας

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<