Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Το καλύτερο εργαλείο για την ομορφια, τη διατροφη και τη διαιτα σας είναι ένα ημερολογιο καθημερινής διατροφης
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Για την ομορφια και τη διαιτα σας η τηρηση καθημερινά ενός ημερολογιου διατροφης - αδυνατίσματος είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να τον βοηθήσει στη διαδικασία της τήρησης μιας σωστής διατροφης και μιας καλής φυσικής κατάστασης.

Είναι, επίσης, δυστυχώς, ένα από τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται λιγότερο.

Η απώλεια βάρους είναι μια ασκηση  και σας τεστάρει ανάλογα με το πόσο υπεύθυνοι και πειθαρχημένοι είστε. Μάλιστα πολλές φορές, είναι μια πορεία που ένα άτομο δεν έχει άλλη επιλογή παρά να το κάνει μόνο του.

Όταν είστε υπόλογοι για τη διατροφή σας μόνο στον εαυτό σας είναι εξαιρετικά εύκολο να παρεκκλίνετε.


Το πρώτο βήμα για μια επιτυχημένη απώλεια βάρους είναι να δημιουργήσετε καθημερινή ρουτίνα.

Πρέπει να δημιουργήσετε πρακτικές στην καθημερινή ζωή σας που θα βοηθήσουν να διατηρήσετε και να κάνετε πράξη αυτό που έχετε αποφασίσει.


Κατ' αρχάς θα πρέπει να προσδιορίσετε το στόχο σας.

Η διατήρηση των στόχων, ειδικά όταν καταγράφονται και διαβάζονται κάθε μέρα, έχει θεωρηθεί ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες για την επίτευξη επιτυχίας με κάθε ρίσκο.

Από τη στιγμή που απαριθμείται ένας στόχος, δημιουργεί ένα κομβικό σημείο για το μυαλό να επικεντρωθεί.Μην περιορίζεστε υπερβολικά.


Εκφράστε τον αριθμό του βάρους που θέλετε να χάσετε
στο τέλος ενός χρόνου, 6 μηνών, 3 μηνών, 1 μηνός και την πρώτη εβδομάδα.

Αυτό δημιουργεί και μακροπρόθεσμο και βραχυπρόθεσμο στόχο για να επιτύχετε, χωρίς να σας κάνει σκλάβο της ζυγαριάς σας σε καθημερινή βάση.


Το ημερολόγιο θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει χώρο για να συντάξετε ένα πρόγραμμα διατροφής.

Το πρόγραμμα αυτό θα πρέπει να διευκρινίζει το είδος των τροφίμων που θα τρώτε σε εβδομαδιαία βάση.

Κάθε είδος ή γεύμα πρέπει να καθορίζει πόσες θερμίδες περιέχει. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να αδυνατίσετε χωρίς να υπολογίζετε τις θερμίδες.

Όταν τρώτε οτιδήποτε, πρέπει να αναγράφεται στο ημερολόγιο και να παρακολουθείται σε καθημερινή βάση.Η άσκηση είναι ο τελικός παράγοντας που κάθε καλό ημερολόγιο αδυνατίσματος πρέπει να περιέχει.

Σχεδιάστε ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα τηρείτε σε καθημερινή βάση.

Το πρόγραμμα μπορεί να είναι τόσο απλό όπως περπάτημα, τρέξιμο, κάμψεις και διατάσεις. Η ουσία είναι να δημιουργήσετε ένα σχέδιο που πραγματικά θα τηρείτε.

Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να ξεκινήσουν με μια υψηλής έντασης περίοδο προπόνησης.

Αν και αυτό το είδος άσκησης μπορεί να είναι σπουδαίο, δεν είναι το κατάλληλο για να ξεκινήσει ένα άτομο που δεν είναι σε φόρμα.
Αυτό που συμβαίνει συνήθως όταν ένα άτομο αποφασίσει να ξεκινήσει κατευθείαν με έντονη άσκηση είναι να τα «φτύσει» από την πρώτη εβδομάδα.

Ένα πρόγραμμα που δεν θα τηρήσετε, δεν αποτελεί πρόγραμμα.


Τελικά, η πρακτική της διατήρησης ενός ημερολογίου εξυπηρετεί δύο σκοπούς.

Σας προσφέρει ένα σχέδιο δράσης, ένα μέσο για την παρακολούθηση της προόδου και των προσπαθειών σας, ενώ ταυτόχρονα σας διδάσκει να είστε πειθαρχημένοι.

Η απώλεια βάρους δεν είναι κάτι το εύκολο και η κοινωνία μπορεί να ασκήσει μεγάλη πίεση σε ανθρώπους που είναι υπέρβαροι.

Χάνοντας αυτά τα κιλά είναι εξαιρετικά σημαντικό για την μακροπρόθεσμη υγεία σας. Ωστόσο είναι μαραθώνιος, όχι δρόμος ταχύτητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Τοπική θεραπεια ομορφιας με βελονισμο για τη θεραπεια της κυτταριτιδας και τη βελτίωση της εμφανισης του σωματος σας

-
Μικρά μυστικά για να διατηρήσετε την υγεια και την ομορφια του σωματος σας αλλά και για να ενισχύσετε μια υγιεινη διαιτα και διατροφη

-
Χρήσιμες συμβουλές ομορφιας, διαιτας και διατροφης για τους αντρες – Πώς θα χάσετε βάρος με μικρές και απλές κινήσεις πιο εύκολα

Αδυνατίστε τρώγοντας φρουτα – Πώς να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφανιση, την ομορφια και τη σιλουετα σας επιλέγοντας τα φρουτα
 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω