Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Διατηρήστε για την ομορφια σας ένα ημερολόγιο διαιτας και διατροφης για να αυξήσετε τις πιθανότητες για να χάσετε και να διατηρήσετε τα κιλα που θέλετε
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Βασιλική Κ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Για την ομορφια μας η σωστή διαιτα-διατροφη δεν είναι πάντα κάτι το εύκολο, γι 'αυτό είναι σημαντικό να κάνετε ότι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσετε την επιτυχία της.

Κρατώντας ένα λεπτομερές ημερολόγιο απωλειας βαρους μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των πιθανοτήτων για την επίτευξη του στόχου για τα κιλα σας χωρίς να τα ξαναπάρετε.

Ένα ημερολογιο θα σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το τί τρώτε, την φυσική σας κατάσταση και την πρόοδο της απώλειας βάρους.

Σας επιτρέπει να βλέπετε αν η διαιτα-διατροφη που ακολουθείτε είναι αποτελεσματική και να την τροποποιήσετε όσο χρειάζεται για να λειτουργήσει καλύτερα για σας.

           


Τα βιβλιοπωλεία πωλούν μια ποικιλία από ημερολόγια που μπορούν να βοηθήσουν να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Τα περισσότερα περιλαμβάνουν χώρους για λεπτομερή μενού και σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε πόσες θερμίδες ή υδατάνθρακες καταναλώνετε.


Πολλά σας επιτρέπουν ακόμα και να παρακολουθείτε πόσο νερό πίνετε για να ανταποκριθείτε στο καθημερινό στόχο σας. Ορισμένα ημερολόγια περιλαμβάνουν σελίδες που γράφουν συνταγές και προσωπικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να τηρήσετε το πρόγραμμα.Ένα καλό ημερολόγιο θα περιλαμβάνει επίσης μια μέθοδο για να παρακολουθείτε την πρόοδο της φυσικής σας κατάστασης.


Η άσκηση είναι ένα σημαντικό κομμάτι κάθε υγιούς προγράμματος απώλειας βάρους.


Πρέπει να παρακολουθείτε πόσα λεπτά περπατάτε κάθε μέρα, πόση ώρα γυμναστικής μπορείτε να κάνετε είναι χρήσιμο και παρέχει κίνητρο για να αυξήσετε τα επίπεδα δραστηριότητας σας. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε πόσα κιλά σηκώνετε ή πόσες επαναλήψεις μπορείτε να ολοκληρώσετε, επιτρέποντάς σας να τα αυξήσετε με ασφάλεια για να χτίσετε περισσότερους μύες.Μπορείτε να επιλέξετε ένα διαδικτυακό ημερολόγιο για να παρακολουθείτε την πρόοδο της διατροφής σας.


Μερικές από αυτές τις υπηρεσίες είναι δωρεάν και προσφέρουν λεπτομερείς διατροφικές πληροφορίες σχετικά με τη δίαιτά σας.


Αμειβόμενες υπηρεσίες μπορεί να προσφέρουν περισσότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πρόγραμμα απώλειας βάρους σας. Και οι δύο τύποι προγραμμάτων σας επιτρέπουν να εισάγετε κάθε στοιχείο της τροφής που τρώτε, ή να εισάγετε συνήθη στοιχεία με πρόσθετα δεδομένα διατροφής.Όταν κρατάτε ένα ημερολόγιο, είναι σημαντικό να είσαστε ειλικρινείς και να γράφετε τα πάντα.


Αν το πρόγραμμα απώλειας βάρους δεν προχωρεί με το ρυθμό που ελπίζατε, είναι χρήσιμο να δείτε ακριβώς πού είναι το πρόβλημα.


Μπορεί να διαπιστώσετε ότι δοκιμάζετε το φαγητό καθώς το μαγειρεύετε ή ότι τρώτε τα κουλουράκια της θείας σας πολύ συχνά! Κάθε θερμίδα προσθέτει, επομένως η παρακολούθηση κάθε μπουκιάς μπορεί να σας βοηθήσει να στοχεύσετε και να εξαλείψετε τα μικρά πράγματα που μπορούν να σαμποτάρουν τις προσπάθειες δίαιτας-διατροφής σας.


Προτιμήστε να κρατήσετε προσωπικό το ημερολόγιο αυτό δεδομένου ότι το βάρος σας είναι κάτι το πολύ προσωπικό.

Τα διαδικτυακά ημερολόγια μπορούν επίσης να είναι ανώνυμα και κρυμμένα από τη δημόσια θέα. Τα ημερολόγια σε έντυπη μορφή μπορούν να φυλαχτούν σε ασφαλές μέρος στο σπίτι σας.


Η απώλεια βάρους μπορεί να μην είναι πάντα κάτι το εύκολο αλλά δεν χρειάζεται να είναι και κάτι το περίπλοκο.

Αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία που είναι στη διάθεσή σας μπορούν να σας βοηθήσουν να τηρήσετε το πρόγραμμά σας και να πετύχετε το στόχο σας ευκολότερα και ταχύτερα.

Είναι πάντα χρήσιμο όταν αυτά τα εργαλεία είναι δωρεάν ή έστω χαμηλού κόστους και εύκολα στην πρόσβαση. Ένα καλό ημερολόγιο μπορεί να είναι το κλειδί για την μακροπρόθεσμη επιτυχία απώλειας ή διατήρησης του σωστού βάρους.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Τέσσερις λόγοι για τους οποίους οι σουπες διαιτης είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία απωλειας βαρους για την ομορφια μας

-
Ενα υγιεινό πλάνο γευματων για να ακολουθήσετε για μια σωστή διαιτα-διατροφη με στόχο την μακροπρόθεσμη απωλειας βαρους για την ομορφια σας

-
Ποια τροφιμα μειώνουν την πεινα σας όταν κάνετε μια σωστή διαιτα-διατροφη για να δείχνετε πιο ομορφοι από ποτέ

-
Ποιες είναι οι φυσικές θεραπειες για την ακμη προκειμένου να διατηρήσετε την ομορφια του δερματος σας 

          

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω