Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Υπολογίστε τις θερμιδες των γευματων σας για να χάσετε βάρος πιο εύκολα και να διευκολύνετε την ομορφια σας
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Τάσος Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Οι θερμιδες είναι σημαντικές για την ομορφια, τη διαιτα και τη διατροφη σας.

Ανεξάρτητα από το ποιά διαιτα ή ποιο πρόγραμμα ασκησης ακολουθείτε είναι αδύνατο να χάσετε βάρος αν δεν τρώτε λιγότερες θερμιδες από ότι χρειάζεται το σώμα σας κάθε μέρα.

Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα από τα βασικά κλειδιά για την απώλεια βάρους και την διατήρηση της ομορφιας του σωματος σας.

Μέχρι να δημιουργήσετε ένα έλλειμμα θερμίδων με την κατανάλωση λιγότερων από αυτές που το σώμα σας καίει, είναι αδύνατο να χάσετε κιλά.
           Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να γίνει αυτό είναι με τη χρήση ενός υπολογιστή θερμίδων απώλειας βάρους.


Ο υπολογιστής θερμίδων μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε ακριβώς πόσες θερμίδες να τρώτε κάθε μέρα

Έτσι ώστε να μπορείτε να παραμείνετε εντός του ημερήσιου ορίου και να ελέγχετε την απώλεια βάρους σας.

Η μέτρηση των θερμίδων αφαιρεί την εικασία κάθε φορά για το πόσες θερμίδες καταναλώσατε. Γίνεται ένα απλό ζήτημα μαθηματικών, αντί να προσπαθείτε να μαντέψετε ποιά τρόφιμα ή συμπληρώματα διατροφής θα σας βοηθήσουν να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον υπολογιστή θερμίδων

Θα πρέπει πρώτα να καθορίσετε πόσες θερμίδες χρειάζεται να καταναλώνετε κάθε μέρα για να διατηρήσετε το βάρος σας.

Ο αριθμός των θερμίδων που χρειάζεται το σώμα σας εξαρτάται από έναν αριθμό παραγόντων όπως το ύψος σας, την ηλικία, το επίπεδο δραστηριότητας και το τρέχον βάρος.

Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαδικτυακών εργαλείων που μπορούν να σας βοηθήσουν να υπολογίζετε τις ημερήσιες θερμιδικές σας ανάγκες.

Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απλά θέμα εισαγωγής του ύψους, του βάρους και της ηλικίας σας σε μια φόρμα και του πατήματος «υποβολή» για να καθορίσετε πόσες θερμίδες θα πρέπει να τρώτε για να διατηρήσετε το βάρος σας.Από τη στιγμή που μάθετε τις καθημερινές σας ανάγκες σε θερμίδες, είναι απλά ένα θέμα περικοπής αυτού του αριθμού κάθε μέρα.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να χάνετε μισό κιλό την εβδομάδα, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να κόψετε 500 θερμίδες κάθε μέρα.

Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω ενός συνδυασμού δίαιτας και άσκησης.Ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι τηρείτε το σχέδιό σας.

Είναι να εισάγετε κάθε τι που τρώτε σε έναν υπολογιστή θερμίδων για να καθορίζετε πόσες θερμίδες καταναλώνετε.

Παρακολουθείτε αυτή τη πληροφορία σε ένα σημειωματάριο για να εξασφαλίσετε ότι μένετε κάτω από τους καθημερινούς θερμιδικούς σας στόχους.Βεβαιωθείτε ότι μετράτε το μέγεθος των μερίδων σας.


Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να υπερεκτιμούν το πόσο φαγητό αποτελεί μια μερίδα.


Είναι μια καλή ιδέα να επενδύσετε σε μια ζυγαριά κουζίνας και σε ένα υψηλής ποιότητας σετ δοσομετρητών ώστε να μπορείτε να έχετε καλό έλεγχο των μερίδων.Το πραγματικό μυστικό για την απώλεια βάρους είναι η κατανάλωση λιγότερων θερμίδων από ότι χρειάζεται ο οργανισμός σας κάθε μέρα.


Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για δίαιτες κατά του λίπους ή άλλα τεχνάσματα.


Αντί αυτών, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παρακολουθείτε τον αριθμό των θερμίδων που τρώτε για να μείνετε κάτω από το ημερήσιο όριό σας.

Επίσης μπορείτε να αυξήσετε το περπάτημα ή γενικότερα την άσκηση ώστε να «καίτε» πολλές από αυτές τις θερμίδες που καταναλώνετε.Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δημιουργήσετε ένα έλλειμμα θερμίδων που θα σας βοηθήσει γρήγορα και εύκολα να πετύχετε τους στόχους σας απώλειας βάρους.


Η καταγραφή γενικότερα των θερμίδων σας μπορεί να σας βοηθήσει να υπολογίζετε με ακρίβεια τον αριθμό των θερμίδων που τρώτε, καθιστώντας εύκολο να μείνετε στο σωστό δρόμο έτσι ώστε να μπορείτε τελικά να έχετε τα αποτελέσματα που σας αξίζουν. ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-Αποκτήστε λίγο πιο επίπεδη κοιλιά μέσα σε μια μέρα για να βοηθήσετε την ομορφια του σωματος σας όταν έχετε ένα σημαντικό γεγονός – Τροφες που πρέπει να τρώτε και εκείνες που πρέπει να αποφύγετε

-
Θέλετε να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας; Κάντε μια ταχεία διαιτα - διατροφη αποτοξίνωσης για να νιώθετε και να φαίνεστε πιο ομορφοι

-
Διαιτα με βάση τους υδατανθρακες για μια σωστή διαιτα – διατροφη όπου προάγει την υγεια και την ομορφια του σωματος – Βασικές τροφες

-
Ποιες είναι οι πιο αποτελεσματικές ασκησεις για μυϊκή τόνωση σε οπισθια, κοιλιακους, χερια για να διατηρησετε την ομορφια στο σωμα σας 

          

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<