Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Θέλετε να βελτιώσετε την ομορφια του σωματος σας και να απαλλαγείτε από την κυτταριτιδα; Κάντε μασαζ και δεν θα το μετανιώσετε
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Η ομορφια σας χρειάζεται πάντα τόνωση. Και το πιο σημαντικό για την ομορφια του σωματος σας είναι να ξεφορτωθείτε την κυτταριτιδα.


Το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας είναι μία από τις πλέον απλές θεραπειες που χρησιμοποιούνται και έχει γίνει πλέον κοινή πρακτική από τα ινστιτούτα ομορφιας καθώς είναι η πιο αποτελεσματική.


Ακόμη και αν δεν απαιτεί εξελιγμένα μηχανήματα, τα έμπειρα χέρια ενός επαγγελματία μασέρ γνωρίζουν τί κινήσεις και ένταση είναι κατάλληλες για την εξάλειψη της αντιαισθητικής κυτταριτιδας.

Πώς όμως μπορεί πραγματικά να μας βοηθήσει το μασάζ στον πόλεμο ενάντια στην κυτταρίτιδα.


Δείτε πιο αναλυτικά:Το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας τονώνει το κυκλοφοριακό


Η λειτουργία του μασάζ κατά της κυτταρίτιδας είναι ότι διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και του λεμφικού συστήματος.


Αυτό αποβάλλει τις τοξίνες και το υπερβολικό νερό που συγκρατείται από τους ιστούς. Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο η κυτταρίτιδα έχει εξαλειφθεί, αλλά το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και ελαστικό και οι μύες είναι τονωμένοι.           


Είναι μια τοπική θεραπεία

Γι’ αυτό μπορεί να επιμείνει στις προβληματικές περιοχές για την απόκτηση της επιθυμητής αναδιαμόρφωσης του σώματος.


Τα αποτελέσματα παρατηρούνται μόνο μετά από μερικές συνεδρίες και στο τέλος της θεραπείας - ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών  πραγματοποιείται μετά από διαβούλευση - θα πρέπει να έχετε απαλλαγεί από μερικά εκατοστά.


Αν το μασάζ φαίνεται οδυνηρό για σας είναι επειδή η κυτταρίτιδα είναι επώδυνη!
Παρόλα αυτά, η ένταση του μασάζ μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με την κάθε αντίσταση, προκειμένου να αποτραπεί η εμφάνιση μωλώπων.

Ακόμη και σε χαμηλή ένταση, το μασάζ μπορεί να είναι αβάσταχτο κατά τη διάρκεια της περιόδου σας, γι 'αυτό συνιστάται ένα διάλειμμα κατά τη διάρκειά της.

Ειδικά στις πρώτες 2 ημέρες.

Δεν συνιστάται το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας στην περίπτωση δερματολογικών παθήσεων και φλεβίτιδας.Το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας βοηθά, αλλά δεν είναι αρκετό
Για να παρατηρήσετε σημαντικές βελτιώσεις, το μασάζ θα πρέπει να συνδυαστεί από μια ισορροπημένη διατροφή και αθλητισμό.

Κατά τη διάρκεια του στα ινστιτούτα χρησιμοποιούνται λάδια και κρέμες με δράση κατά της κυτταρίτιδας που μπορείτε να συνεχίσετε να βάζετε στο σπίτι, δύο φορές την ημέρα, έτσι ώστε η δράση να είναι πιο ισχυρή.

Στο ινστιτούτο, πιθανότατα να σας συστήσουν άλλη θεραπεία για την απόκτηση ενός συνδυασμού πιο αποτελεσματικού. Συνήθως, είναι η περίπτωση της ηλεκτροδιέγερσης και της περιποίησης του σώματος.


Αν θέλετε να διατηρήσετε τα αποτελέσματα του μασάζ κατά της κυτταρίτιδας θα πρέπει να το συνεχίσετε σε μακροπρόθεσμη βάση.


Ακόμα και τα ινστιτούτα προτείνουνε προγράμματα διατήρησης, μία φορά την εβδομάδα, μετά την ολοκλήρωση μιας εντατικής θεραπείας.

Για να αποφευχθεί μια μεγάλη τρύπα στον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να συνδυάσετε το μασάζ με καρδιο συνεδρίες στο γυμναστήριο ή να βάλετε εσείς ένα πρόγραμμα γυμναστικής με καθημερινό περπάτημα, κολύμπι και τρέξιμο για μια καλύτερη φυσική κατάσταση.


Επίσης μπορείτε να πάρετε ή και να φτιάξετε μόνες σας φυτικές κρέμες και να κάνετε και το μασάζ μόνες σας.

Κάτι θα καταφέρετε από το τίποτα.

Θα υπάρχουν και κάποια βιντεάκια στο διαδίκτυο που μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε μόνες σας σωστά.


Επίσης θα πρέπει να πίνετε πολύ νερό.

Εφαρμόζοντας ταυτόχρονα όσες το δυνατόν περισσότερες μεθόδους για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, τότε εξασφαλίζετε την απομάκρυνσή της από το σώμα σας.

Το σίγουρο πάντως είναι πως εκτός από το μασάζ, η συχνή άσκηση και η σωστή διατροφή βοηθούν να κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα ή και εντελώς μακριά από το σωμα σας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Τροφες που θα μπορούσαν να καταστρέψουν το προγραμμα γυμναστικης σας και κατ’ επέκταση την ομορφια σας 

-
9 «πρέπει» που θέλετε να έχετε στην κουζινα σας για να χάσετε ή για να διατηρήσετε το βαρος σας και την ομορφια σας

-
Για να είμαστε ομορφοι πρέπει να έχουμε το κατάλληλο σωμα - Πρόγραμμα σωστής Διαιτας-Διατροφης για επίπεδη κοιλια

-
Θέλετε να χάσετε βαρος πιο εύκολα και να δείχνετε πάντα ομορφοι; Ξεκουραστείτε!


 

          

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω