Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Συνηθισμένα λάθη που γίνονται στα μαλλια μας και επηρεάζουν αρνητικά την ομορφια, την όλη εικόνα και την ψυχολογια μας
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Νάντια Κ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Για την ομορφια μας, τα μαλλια είναι ένα σημαντικό μέρος της συνολικής μας εμφάνισης, κυρίως επειδή προσθέτουν χρώμα στην προσωπικοτητα μας αλλά μας ανεβάζουν και ψυχολογικα βλέποντας τις αντιδράσεις των άλλων.

Γι 'αυτό τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες είναι πολύ προσεκτικοί για την ομορφια των μαλλιών τους ιδιαίτερα όταν πρόκειται να τα κουρέψουν, να τα βάψουν ή και να τα χτενίσουν.

Ωστόσο, κάποια πράγματα μπορούν να πάνε στραβά και θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί.

Μερικά λάθη διαπράττονται χωρίς να μπορείτε εύκολα να το ελέγξετε. Ευτυχώς, μπορείτε να αποφύγετε τα λάθη κάνοντας μια μικρή έρευνα.

Τα πιο συνηθισμένα λάθη που διαπράττονται δίνονται παρακάτω:1. Κόβοντας κάποιος τα μαλλιά του μόνος του
Αυτό είναι ένα κοινό λάθος που γίνεται από τους ανθρώπους, επειδή είναι πάντα βιαστικοί ή απλά θέλουν να κάνουν οικονομία.


Δεν έχουν αρκετό χρόνο ή χρήμα για να κλείσουν ένα ραντεβού με ένα καλό στυλίστα, έτσι δοκιμάζουν να κόψουν μόνοι τους τα μαλλιά τους. Μόλις ξεκινήσουν να κόβουν, δεν μπορούν να σταματήσουν και ως εκ τούτου, δημιουργούν ένα τεράστιο χάος.

Το ασύμμετρο στυλ μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρότερα προβλήματα. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα κομμωτή σε σχέση με τα ψαλίδια του, γιατί η επιλογή λάθος ψαλιδιού μπορεί να τραυματίσει τα μαλλιά σας.


2. Επιλογή του λάθος στυλ μαλλιών

Είναι πολύ σημαντικό να αλλάζετε τον εαυτό σας με τον καιρό.


Αυτό ισχύει ακόμη και για το στυλ μαλλιών. Επειδή κάποια στυλ μαλλιών σας ταίριαζαν όταν ήσασταν μικρότεροι, δεν σημαίνει ότι σας ταιριάζουν και τώρα. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως το στυλ των μαλλιών αλλάζει ανάλογα με την ηλικία σας και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Να είστε ειλικρινείς και μην ακολουθείτε κάποιο είδωλο της μόδας στα τυφλά.

Να θυμάστε ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ της προσωπικότητά σας και την προσωπικότητα οποιουδήποτε άλλου προσώπου. Το στυλ των μαλλιών σας πρέπει να είναι συμβατό με την προσωπικότητά σας.


3. Επιλέγοντας λάθος προϊόντα για τα μαλλιά

Κατά καιρούς, έτυχε να μην γνωρίζετε τι τύπο μαλλιών έχετε και κατά συνέπεια, να αγοράσατε προϊόντα που δεν ήταν κατάλληλα για τα μαλλιά σας.


Προκειμένου να μάθετε τον τύπο των μαλλιών σας σωστά, επισκεφτείτε ένα ειδικό που θα σας βοηθήσει στην επιλογή των κατάλληλων προϊόντων για τα μαλλιά, αφού διαγνώσει τον τύπο των μαλλιών σας. Υπάρχουν πολλά εξαιρετικά προϊόντα που ίσως να μην γνωρίζετε ακόμα.


4. Επιλέγοντας λάθος χρώμα για τα μαλλιά σας

Υπάρχουν πολλά χρώματα μαλλιών και όλα είναι πραγματικά όμορφα, αλλά το γεγονός είναι ότι όλα τους δεν μπορούν να δείχνουν όμορφα επάνω σας.


Έτσι, κάθε φορά που πρόκειται να βάψετε τα μαλλιά σας ή σκοπεύετε να κάνετε ανταύγειες μην ξεχάσετε να σκεφτείτε τις αποχρώσεις που ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματος σας. Φέρτε ένα δείγμα του χρώματος στο κομμωτή σας και συζητήστε τις αποχρώσεις και τους τόνους της σκιάς, και αν θα φαίνεται καλό πάνω σας ή όχι.


Είναι καλό να μην βάφετε όλο το μήκος των μαλλιών σας ξανά και ξανά, καθώς μπορεί να κάνει το χρώμα να φαίνεται ανομοιόμορφο και τα άκρα να γίνουν πορώδη
. Θα πρέπει να εφαρμόσετε το χρώμα μόνο στις ρίζες, και να απλώσετε το χρώμα στις υπόλοιπες τούφες κρατώντας το για λίγα λεπτά και στη συνέχεια, λούζετε τα μαλλιά σας. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε πάρα πολύ χρώμα στα μαλλιά σας όσο μεγαλώνετε, καθώς μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο δέρμα σας.


5. Δεν ξεπλένετε τα μαλλιά σας σωστά μετά τη χρήση του σαμπουάν και της μαλακτικής.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να πλένετε τα μαλλιά σας σωστά μετά τη χρήση σαμπουάν και της μαλακτικής σας.


Εάν μείνουν στα μαλλιά σας ενεργούν ως οι μεγαλύτεροι ένοχοι για τη θαμπάδα στα μαλλιά σας και όχι μόνο.6. Η περμανάντ και το βάψιμο δεν πρέπει ποτέ να γίνονται την ίδια ημέρα.

Πάντα να αφήνετε ένα κενό λίγων εβδομάδων.

Θα πρέπει να θυμάστε ότι η περμανάντ μαλλιών είναι μια χημική διαδικασία κατά την οποία το σύνηθες σχήμα του θύλακα της τρίχας αλλάζει και η υφή γίνεται διαφορετική.

Οι λόγοι που μπορεί η περμανάντ μαλλιών να πάει στραβά περιλαμβάνει τη χρησιμοποίηση ρόλει που έχουν το λάθος μέγεθος, τα μαλλιά δεν έχουν καθαριστεί καλά μετά την περμανάντ, ή χρησιμοποιήθηκε το διάλυμα της περμανάντ για πάρα πολύ καιρό ή πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Καταλήγοντας σας υπενθυμίζουμε πως είναι καλύτερα να κάνετε οτιδήποτε στα μαλλιά σας σε ένα καλό κομμωτήριο παρά μόνοι σας στο σπίτι όπου μπορεί να κάνετε πολλά λάθη που δεν διορθώνονται. Αν σας απασχολεί το κόστος όπου είναι φυσικό να σας απασχολεί στις μέρες μας, καλό θα ήταν να κάνετε μια προσεχτική έρευνα στα κομμωτήρια καθώς υπάρχουν πλέον πολλά που κάνουν πολύ καλές προσφορές και είναι και αξιόπιστα.ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

- Λούστε τα μαλλια σας με φυσικό τρόπο για να είναι υγιή και λαμπερά δίχως να τους προσθέτετε χημικά

- Σας ενδιαφέρει πώς να διατηρήσετε το υπέροχο μαλλι σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα; Οδηγίες για γρήγορη ανάκτηση των χαμένων μαλλιών

-
Τα 10 συχνότερα λάθη Ομορφιας και πώς να τα αποφύγουμε

- Μαλλια, ο καθρεφτης της προσωπικοτητας σας – Ποιο στυλ μαλλιων σας πηγαινει
 

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<