Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Ομορφιά-Δίαιτα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Θέλετε μια αλλαγη στα μαλλια σας; Αποκτήστε ένα υπέροχο νέο στυλ στα μαλλια σας ακολουθώντας μερικές απλές κινήσεις
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Αννα Β.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Για την ομορφια μας η εξωτερικη εμφανιση μετράει πολύ, όσο και αν το αρνιόμαστε. Το στυλ των μαλλιων, εκτός από τη διαιτα, είναι ένα σημαντικό μέρος για την ομορφια και τη συνολική μας εμφανιση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το στυλ των μαλλιων μας είναι πολύ σημαντικό. Ένα κακό κουρεμα ή χτενισμα είναι πολύ ενοχλητικό και ντροπιαστικό.

Ένα κακό κουρεμα ή χτενισμα στα μαλλια σας οφείλεται κατά καιρούς λόγω λαθών από την κομμωτρια ή τον κομμωτη μας, και άλλες φορές το σφάλμα βαραίνει εμάς τους ίδιους και τις δικές μας επιλογές. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν σε μια τρομερή εμπειρία, όπως η κακή επικοινωνία, η εχθρική διάθεση και οι εξωπραγματικές προσδοκίες.


Παρακάτω είναι μερικές οδηγίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας στο κομμωτηριο.- Κλείστε ένα ραντεβού είναι απαραίτητο
Εάν έχετε ήδη ένα ραντεβού μπορείτε να περιμένετε ένα καλύτερο επίπεδο εξυπηρέτησης.

Τα κομμωτήρια εστιάζουν κυρίως στην ποσότητα και γι 'αυτό τους αρέσει να κάνουν όσα περισσότερα κουρέματα ή χτενισματα μπορούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έτσι, βιάζονται να σας εξυπηρετήσουν. Κλείνοντας ένα ραντεβού, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι ο κομμωτής σας δεν θα σπεύσει να τελειώσει με το κούρεμά σας και μπορείτε να δώσετε την δέουσα προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες. Πρέπει να είστε συνεπείς και να φτάσετε στην σωστή ώρα για να κρατήσετε το ραντεβού. Εάν νομίζετε ότι δεν θα είστε σε θέση να πάτε στο ραντεβού, μην ξεχάσετε να τηλεφωνήσετε και να το ακυρώσετε.

- Θα πρέπει να μεταχειρίζεστε τον κομμωτη ή την κομμωτρια σας όμορφα.
Δείξτε σεβασμό και διατηρήστε μια ευχάριστη στάση προς το πρόσωπο αυτό πάντα, ακόμη και αν υπάρχει έλλειψη ανταπόκρισης.
Ο κομμωτής σας έχει την ικανότητα να σας δώσει μια κακή ημέρα ή ακόμα και κακή εβδομάδα. Έτσι είναι σημαντικό να παραμείνετε στην καλή λίστα του κομμωτή σας.


- Δεχτείτε πως οι κομμωτές και οι στυλίστες έχουν τη γνώση, τις δεξιότητες και την εμπειρία.
Πληρώνονται για να κάνουν τη δουλειά τους και να κάνουν τους άλλους να δείχνουν καλά.

Είναι οι καλύτεροι για να καταλάβουν ποια στυλ θα ταιριάζουν με το πρόσωπό σας και να προσθέσουν ζωντάνια στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Αν ο στυλίστας σας κάνει οποιαδήποτε πρόταση, να την δοκιμάσετε. Είναι σχεδόν πάντα καλές.


- Μην ακολουθήσετε ποτέ κανένα είδωλο μόδας στα τυφλά για να έχετε ένα χτένισμα σαν κι αυτούς.
Να είστε ρεαλιστές στις προσδοκίες σας από τον κομμωτή σας.

Θα πρέπει να καταλάβετε ότι το στυλ σας θα πρέπει να είναι ανάλογα με την ποιότητα των μαλλιών σας. Αν είστε μεταξύ από κάποια στυλ μαλλιών που δεν ταιριάζει με την ποιότητα μαλλιών σας, τότε ένας καλός στυλίστας θα σας ενημερώσει γι 'αυτό και στη συνέχεια, θα σας δώσει προτάσεις για να δοκιμάσετε κάποιες εναλλακτικές λύσεις που θα λειτουργήσουν για σας.


- Πείτε τη γνώμη σας στον κομμωτή σας πριν κάνετε οτιδήποτε.
Εάν θέλετε να δοκιμάσετε κάποιο ιδιαίτερο στυλ στα μαλλιά σας και νομίζετε ότι δεν μπορείτε να εξηγήσετε αυτό το στυλ στο στυλίστα σας, τότε είναι καλύτερα να τραβήξετε μια φωτογραφία και να την δείξετε στο στυλίστα.
Ο κομμωτής θα ξέρει ακριβώς τι στυλ μαλλιών θέλετε. Μην ντραπείτε να το κάνετε αυτό. Αντίθετα, η προσπάθειά σας θα εκτιμηθεί από τον κομμωτή σας.


- Είναι καλύτερα να κλείσετε ραντεβού στο μέσον της ημέρας.
Τότε ο κομμωτής σας θα είναι σε θέση να σας δώσει αρκετό χρόνο.

Ποτέ να μην εμφανίζεστε στο τέλος της ημέρας, καθώς θα σας κάνει γρήγορη δουλειά και οι στυλίστες θα είναι πολύ κουρασμένοι για να εργαστούν στα μαλλιά σας σωστά.


- Δώστε στον κομμωτή σας ένα καλό φιλοδώρημα.
Αυτό θα μπορούσε να αυξήσει τις πιθανότητες να έχετε ευνοϊκή μεταχείριση όταν κλείνετε ραντεβού.
Επίσης, θα έχετε και αντίστοιχα τις καλύτερες υπηρεσίες.

Αυτοί είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξασφαλίσετε το καλύτερο δυνατόν κατά την επίσκεψή σας στο κομμωτήριο για μια αλλαγή ή απλά ένα νέο κούρεμα ή χτένισμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Τα 10 συχνότερα λάθη Ομορφιας και πώς να τα αποφύγουμε

- Μικρά μυστικα ομορφιας για όταν χρησιμοποιείτε τη μασκαρα

- Συμβουλές Μακιγιαζ προσώπου που θα σας βοηθήσουν να βάφεστε γρήγορα με τα καλύτερα αποτελέσματα

- Η αλφαβήτα του μακιγιαζ των ματιών – Τι μακιγιαζ χρειάζεστε για να δείχνουν τα μάτια σας τέλεια
 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<