Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Σχέσεις Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Πώς θα κάνετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να ενδιαφέρεται ακόμα περισσότερο για σας και να σας το δείχνει – Οδηγός επιβίωσης για σημαντικές σχεσεις
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Στις σχεσεις μας, αλλά ακόμα και με τις νέες γνωριμιες, όλοι θα θέλαμε το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει να ενδιαφέρεται το ίδιο και ίσως και περισσότερο και να μας το δείχνει.

Πολλές φορές όμως κάποιες δικές μας κινήσεις και συμπεριφορές απωθούν τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται για μας και αρχίζουν να απομακρύνονται δίχως να αντιληφθούμε το γιατί. Βέβαια δεν φταίμε εμείς σε όλες τις περιπτώσεις.

Αλλά τι θα μπορούσαμε να κάνουμε ή να μην κάνουμε καλύτερα προκειμένου να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο της δικής μας συμμετοχής προκειμένου να μην τους απομακρύνουμε;

Παρακάτω σας δίνουμε μερικά χρήσιμα βήματα που μπορείτε να κάνετε ή να μην κάνετε προκειμένου να μην τους διώξετε μακριά.
  

Δεν παίρνουν τηλέφωνο, δεν στέλνουν μηνύματα, ούτε απαντούν στις κλήσεις που τους κάνετε
Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το πάρετε προσωπικά.

Μπορεί να είναι απλά απασχολημένοι με διάφορες σημαντικές δραστηριότητες και να μην τους μένει χρόνος. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς είναι να μην τους πάρετε ούτε εσείς τηλέφωνο, ούτε να τους στείλετε μήνυμα, να μην επικοινωνήσετε γενικά μαζί τους.

Όσο κι αν ενδιαφέρεστε για ένα συγκεκριμένο άτομο, θα πρέπει να κάνετε την καρδιά σας πέτρα και να μείνετε μακριά από κάθε επικοινωνία. Όταν και εφόσον το αισθανθούν πως πρέπει να σας πάρουν εκείνοι, θα σας πάρουν.
Αν δεν το αισθανθούν σημαίνει πως δεν αξίζει να ασχοληθείτε άλλο μαζί τους.

Δώστε μερικές μέρες περιθώριο πριν τους σβήσετε εντελώς.
Σκεφτείτε πως με το να ενοχλείτε με τηλέφωνα και μηνύματα ένα άτομο που δεν ενδιαφέρεται για σας, δεν μπορείτε να το κάνετε με το ζόρι να ενδιαφερθεί. Οπότε θα πρέπει να το νιώσουν για να επικοινωνήσουν.  

Τι πρέπει να κάνετε όταν τελικά επικοινωνήσουν μαζί σας αλλά σας ρωτήσουν γιατί δεν επικοινωνήσατε εσείς; 
Παίξτε το αδιάφοροι.

Θα πρέπει να τους πείτε πως τους σκεφτόσασταν, αλλά όλο και κάτι προέκυπτε από τις πολλαπλές ασχολίες σας και το ξεχνάγατε ή δεν προλαβαίνατε. Είναι καλό να νομίζουν τα άτομα που ενδιαφέρεστε πως έχετε κάποιες ασχολίες στη ζωή σας και δεν είναι εκείνοι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας. Δεν ζείτε όλη μέρα για να τους ακούσετε ή για να τους δείτε.

Αν τους δείξετε πως είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, πολύ σύντομα θα κουραστούν,
θα βαρεθούν και θα αρχίσουν να εξαφανίζονται. Έτσι θα δοκιμάσετε και κατά πόσο είναι ο έρωτάς σας δυνατός από τη δική τους πλευρά ή όχι.

Και αν δεν έχετε άλλες ασχολίες, ποτέ δεν είναι αργά για να αποκτήσετε.
Ξεκινήστε, γυμναστήριο, πιλάτες, γιόγκα, διαλογισμό, τρέξιμο. Ασχοληθείτε περισσότερο με πράγματα που σας αρέσουν, με καλλιτεχνικές δραστηριότητες, κάντε περιπάτους. Όλα αυτά θα σας χαλαρώνουν και θα σας κάνουν να αποφύγετε τις εμμονές που μπορεί να σας πιάσουν όλα είστε φουλ ερωτευμένοι.  


Στην καθορισμένη μας συνάντηση είναι αλλού και δεν μου δίνει και πολύ σημασία.

Μήπως ασχολούνται συνέχεια με το τηλέφωνό τους ή δεν είναι και τόσο θερμοί όσο θα έπρεπε.

Αυτό σημαίνει πως έχουν πιεστεί για να έρθουν σε αυτή τη συνάντηση μαζί σας και κάτι άλλο τους απασχολεί. Αλλιώς θα είχαν χαμηλώσει από μόνοι τους το τηλέφωνο δίχως να χρειαστεί εσείς να τους πείτε κάτι, και θα ήταν αρκετά θετικοί και θερμοί μαζί σας δίχως να χρειαστεί εσείς να κάνετε κάποια κίνηση. Αυτό που πρέπει εσείς να μην κάνετε είναι να μην τους πείτε να χαμηλώσουν ή να μην απαντούν στο τηλέφωνό τους, ούτε και να τους ζητήσουν το λόγο που δεν είναι θετικοί και θερμοί μαζί σας.

Δοκιμάστε να έχετε πει σε κάποιο φίλο ή φίλη σας να σας παίρνει τηλέφωνο κάθε 15 λεπτά και να σας στέλνει και μηνύματα
, ώστε να δείτε πως θα αντιδράσουν εκείνοι όταν κι εσείς είστε απασχολημένοι ενώ έχετε βγει έξω μαζί. Αν δεν δείτε ανάλογα σημάδια τότε απλά χαμηλώνετε το τηλέφωνο ή λέτε στους φίλους σας πως είστε απασχολημένοι και θα τους πάρετε αργότερα.

Κάντε λίγο υπομονή γενικότερα και αν συνεχίζεται η αδιαφορία από τη άλλη μεριά, τότε βρείτε ευγενικά μια δικαιολογία και πείτε τους πως θα πρέπει να φύγετε νωρίτερα. Ακόμα καλύτερα φροντίστε αυτή η δικαιολογία να περιλαμβάνει πως θα πρέπει να φύγετε μόνοι σας. Επίσης καλύτερο θα ήταν να μην τους πείτε πού θα πάτε, ώστε να έχουν πολλά να φαντάζονται, αν πραγματικά ενδιαφέρονται.  Μήπως γνωρίζουν όλες τις συνθήκες της ζωής σας και δεν έχετε αφήσει τίποτα για τη φαντασία;

Όταν έχετε φροντίσει να γνωρίζουν τα πάντα για σας, δεν έχετε αφήσει τίποτα για τη φαντασία τους.

Όλοι οι άνθρωποι αγαπούν τα μυστήρια και θέλουν όλο και περισσότερο ένα άτομο που αφήνει τη φαντασία τους να οργιάσει όταν δεν γνωρίζουν τα πάντα για αυτό. Όταν κάποιος ή κάποια σας έχει υπερβολικά σίγουρους τότε πολύ γρήγορα θα βαρεθεί. Φροντίστε να αφήσετε αυτό το μυστήριο πάντα να αιωρείται με κάποιον τρόπο στον αέρα ανάμεσά σας, στις νέες γνωριμίες και στις σχέσεις σας.


Πώς;

Μην τους δίνετε αναφορά συνέχεια για τις δραστηριότητές σας.
Δεν χρειάζεται συνεχώς να γνωρίζουν το ωράριό σας, πού είστε και τι κάνετε.
Πείτε τους πως δεν υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο και αποφύγετε να τους λέτε κάποια πράγματα.
Δεν χρειάζεται να γνωρίζουν όλους σας τους φίλους.
Αφήστε τους πολλά κενά για τα μέρη που βγαίνετε. Το ίδιο θα πρέπει να κάνετε κι εσείς.Μην ρωτάτε πολλές ερωτήσεις για τις δραστηριότητές τους, τους φίλους και τα καθημερινά τους ωράρια, πού πάνε, ποιους βλέπουν.

Με αυτόν τον τρόπο προστατεύετε και τον εαυτό σας  και εκείνους/εκείνες.

Εσάς, ώστε να μην χάσετε γρήγορα το δικό τους μυστήριο και να μην βαρεθείτε γρήγορα, αλλά φροντίζετε ώστε να μην καταπιέσετε και τους άλλους με τις ερωτήσεις σας και νιώσουν σε κάποια φάση πως τους ανακρίνετε.   Αφήστε τους μεγαλύτερη ελευθερία.

Η ελευθερία σκέψεων, αποφάσεων, κινήσεων και συναναστροφών είναι σημαντική προκειμένου να τους δείξετε πως τους εμπιστεύεστε και τους εκτιμάτε ιδιαίτερα.

Θα πρέπει να θαυμάζεται το άτομο με το οποίο είστε μαζί σε μια σχέση, τουλάχιστον σε έναν τομέα. Με το να προσπαθείτε να τους περιορίσετε στον τρόπο που σκέφτονται κάποια πράγματα, στις αποφάσεις, τις κινήσεις που κάνουν καθημερινά ή στα άτομα που συναναστρέφονται, είναι σαν να τους δείχνετε πως δεν εμπιστεύεστε την κρίση τους και δεν εκτιμάτε τις απόψεις και επιλογές τους.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο μια σχέση όπου τα άτομα δεν εξελίσσονται δεν μπορεί και να προχωρήσει παρακάτω και κάποια στιγμή θα διαλυθεί. Όσο δυνατή κι αν είναι η έλξη και τα συναισθήματα ή γενικότερα αυτά που σας δένουν στη συγκεκριμένη γνωριμία ή σχέση, πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη, εκτίμηση και αλληλοσεβασμός για να έχει και συνέχεια.   Φροντίστε αν δείτε είτε πως δεν μπορείτε να κάνετε τα παραπάνω, είτε πως γενικότερα ότι και να κάνετε το άλλο άτομο δεν ανταποκρίνεται, να πάρετε το χρόνο σας, και αμέσως μετά να βρείτε έναν τρόπο συναισθηματικά και να προχωρήσετε παρακάτω. Η ζωή είναι μικρή.

Δεν αξίζει να χάνετε το χρόνο σας για ένα άτομο που φαίνεται πως δεν είναι εκεί για σας ή γενικότερα δεν ενδιαφέρεται αρκετά πλέον και δεν σας δίνει αυτά που έχετε ανάγκη, αυτά που αξίζετε.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-Τι γίνεται όταν μας στέλνουν μπερδεμένα μηνύματα οι #σχεσεις μας; Πόσο καιρό πρέπει να περιμένουμε πριν πάμε παρακάτω όταν δεν έχουμε αυτό που θέλουμε από τις σχεσεις μας;

-
Με θέλει ή όχι – Πώς θα καταλάβω αν με θέλει ή όχι – Τα βασικά σημάδια που δείχνουν στις #σχεσεις μας πως με θέλει αρκετά ώστε να προχωρήσει σε μια νέα σχεση μαζί μου

-
Μεταμορφώστε τη ντροπαλοτητα σας σε σεξαπίλ όπου θα βοηθήσει να κάνετε καλύτερες σχεσεις

Η εξίσωση της αγαπης – Ποια είναι τα βασικά συστατικά που θέλουν οι σχεσεις μας για να έχουν αγγίξει το στάδιο της αγαπης;

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω