Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Σχέσεις Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Πώς να παίρνετε προφυλαξεις όταν κάνετε γνωριμιες μέσω διαδικτυου – Οδηγίες για ασφαλείς γνωριμιες δίχως κινδύνους
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ιωάννης Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Οι γνωριμιες και σχεσεις μέσω διαδικτυου είναι μια συναρπαστική επιλογή και έρχεται γεμάτη με πολλές δυνατότητες και πλεονεκτήματα. Καθόλου περίεργο που το χρησιμοποιεί ολόκληρος ο κόσμος προς όφελός του. Οι νέοι σήμερα ασχολούνται περισσότερο με τις διαδικτυακές γνωριμίες από αυτές που συναντιούνται πρόσωπο με πρόσωπο διότι τους επιτρέπει να μην αφήσουν το σπίτι τους. Αυτού του είδους τα ραντεβού τους γλιτώνουν πολλά χρήματα, καθώς δεν χρειάζεται να συναντηθούν σε χλιδάτα εστιατόρια ή να αγοράσουν δώρα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να είσαστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν κάνετε τέτοιου είδους γνωριμίες διαφορετικά θα καταλήξετε σε ένα μεγάλο μπλέξιμο.

Εδώ είναι οι προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε όταν γνωρίζετε κόσμο στο ιντερνετ για να εξασφαλίσετε τη προσωπική σας ασφάλεια.

Πρώτη συμβουλή: Επιλέξτε προσεκτικά την τοποθεσία
Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια ηλεκτρονική υπηρεσία γνωριμιών που είτε κάποιος γνωστό σας έχει χρησιμοποιήσει ή μεταβείτε σε ένα διαδικτυακό φόρουμ για να δείτε οι άλλοι τι έχουν να πουν για αυτό.
Ενώ μπορείτε πραγματικά να συναντήσετε το πρόσωπο των ονείρων σας χρησιμοποιώντας μια ηλεκτρονική υπηρεσία, υπάρχουν όμως και πολλές απάτες εκεί έξω. Κάντε μια έρευνα πριν παραδώσετε τα σκληρά εργαζόμενα χρήματα σε κάποιο περαστικό πρόγραμμα.

Δεύτερη συμβουλή: Μην παραστρατήσετε
Βεβαιωθείτε ότι θα προσπαθήσετε να μην παραστρατήσετε από το σύστημα των emailτου siteτων ραντεβού.
Οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να μπαίνουν σε πειρασμό στην πρώτη διαδικτυακή τους γνωριμία στέλνοντας ηλεκτρονικό μήνυμα μακριά από το πρόγραμμα. Το κάνουν αυτό εστιάζοντας σε ιδιωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί εάν δεν γνωρίζετε πολλά σχετικά με το πρόσωπο αυτό.
 
Να θυμάστε ότι απάτες συμβαίνουν οπουδήποτε. Τα διαδικτυακά site για ραντεβού δεν διαφέρουν. Οι περισσότεροι από τους απατεώνες προσπαθούν να ανακτήσουν πληροφορίες από αυτά τα site. Εξ ου και θα ήταν συνετό να μην δίνετε προσωπικές πληροφορίες και email διεύθυνση αν σας ζητηθεί από ένα spamemail. Αυτό μπορεί να είναι παγίδα για να αποσπάσει τις απαιτούμενες πληροφορίες από εσάς.
Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ανοίξετε μια διεύθυνση email ανώνυμη και να το υποβάλλετε σε αυτές τις τοποθεσίες.
 
Τρίτη Συμβουλή: Αριθμός τηλεφώνου
Εάν έχετε αποφασίσει να δώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας σε ένα φίλο που συναντήσατε στο διαδίκτυο, δώστε τον αριθμό του κινητού σας.
Προσπαθήστε να αγοράσετε ένα αναλώσιμο κινητό τηλέφωνο και χρησιμοποιήστε το για αυτούς τους σκοπούς. Εάν δώσετε τον αριθμό του σταθερού σας σε ένα άγνωστο, τότε αυτός/αυτή μπορεί πολύ εύκολα να βρει το σπίτι σας.
Το πλεονέκτημα του αναλώσιμου αριθμού είναι ότι τη στιγμή που ανακαλύψετε ότι κάποιος σας παρενοχλεί, είναι εύκολο για εσάς να το πετάξετε και να πάρετε έναν καινούριο.
 
Τέταρτη Συμβουλή: Χωρίς χρήματα
Ποτέ μα ποτέ μην στείλετε χρήματα σε διαδικτυακά site για ραντεβού ή σε ανθρώπους που γνωρίσατε στο ίντερνετ.
Ποτέ μην εμπιστεύεστε τα άτομα που σας ζητούν να τους στείλετε χρήματα. Αυτό είναι μια παγίδα, που αυτός/αυτή έχει στήσει κάτω από τη συγκάλυψη μίας μακροπρόθεσμης σχέσης.
Πιθανό μόλις τα λεφτά μεταφερθούν δεν θα ξανακούσετε για αυτούς.
 
Πέμπτη Συμβουλή: Μην δίνετε την διεύθυνση του σπιτιού σας
Μην δίνετε την διεύθυνση της οικίας σας.
Σε περίπτωση που αποφασίσετε να συναντήσετε ένα άτομο που μιλάτε στο ίντερνετ, συναντηθείτε σε δημόσιο χώρο. Βεβαιωθείτε ότι οι φίλοι σας και τα μέλη της οικογένειας σας γνωρίζουν τον τόπο που θα συναντηθείτε.
Μπορείτε ακόμη να ζητήσετε από έναν φίλο να είναι κοντά κατά τη διάρκεια της συνάντησης.
Δώστε επίσης τις πληροφορίες που έχετε σχετικά με το άτομο αυτό στο φίλο σας. 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-
Έχουμε σχεση αλλά νομίζω πως εκείνος δεν με αγαπάει – Τι ακριβώς συμβαίνει και πως το να χειριστείτε

-
Κακές σχεσεις που σας ταλαιπωρούν - Πώς να τις τελειώσετε και να μείνετε μακριά τους μια και για πάντα

-
Οικονομικα αταίριαστοι; Η οικονομική συμβατότητα μπορεί να είναι τελικά πρόβλημα σε μια σχεση

-
Ο τρόπος που με κάνεις να νιώθω - Τι αγαπάτε στο ταιρι σας; Ποια είναι τα υγιή συναισθηματα
 
 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω