Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Σχέσεις Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Σχεσεις στο τέλος τους: Μήπως πρέπει να χωρίσω; Δείτε τα σημάδια που μπορεί όλοι να βλέπουν στη σχέση σας εκτός από εσάς και δείχνουν πως πρέπει να χωρίσετε
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Πολλές φορές δεν βλέπουμε τι ακριβώς γίνεται στις σχεσεις μας, παρόλο που όλοι οι άλλοι γύρω μας το βλέπουν ή και μας το λένε ακόμα.


Από υπερβολικό συναίσθημα, αδυναμία ή ακόμα και από συνήθεια μένουμε σε σχεσεις που ουσιαστικά έχουν τελειώσει, απλά εμείς δεν είμαστε αρκετά δυνατοί να βάλουμε ένα τέλος.


Μήπως είσαι κι εσύ μέσα σε εκείνους/νες που δεν ξέρεις αν έχει τελειώσει η σχέση σου και την κρατάς με νύχια και με δόντια;


Παρακάτω σου δίνουμε μερικά σημάδια για να δεις αν έχει τελειώσει ή όχι η σχέση σου.


Όσα περισσότερα σημάδια έχεις στη δική σου σχέση, τόσο είναι πιθανό να έχει τελειώσει η σχέση σου.
 

Δεν περνάς καλά 

Τι πιο εύκολο από το να τσεκάρεις αν περνάς καλά ή όχι.

Αν τα χαμόγελα είναι λιγότερα από τις αγωνίες, τις λύπες, τους καβγάδες και τις στεναχώριες μέσα σε μια σχέση, τότε αυτό είναι μάλλον ένα σημάδι πως δεν περνάς καλά.

Τι θέλεις λοιπόν μια σχέση που δεν περνάς καλά; Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μένεις σε μια σχέση και να αφήνεις να περνάει ο καιρός δίχως να τη χαίρεσαι. 


Νιώθεις πως δεν σε καταλαβαίνει
 

Η επικοινωνία μέσα στη σχέση σου όσο πάει και λιγοστεύει.


Δεν μιλάτε πια όπως παλιά. Δεν επικοινωνείτε. Δεν σε ακούει. Δεν κάθετε να μιλήσει μαζί σου για να λύσετε τι όποιες διαφορές και μόνο φωνάζει; Καλύπτετε όλα τα προβλήματα με το να αποφεύγετε να τα αντιμετωπίσετε και έχετε ψυχρανθεί; Αυτό είναι άλλο ένα σημάδι πως κάτι δεν πάει καλά μέσα σε αυτή τη σχέση.

Πώς μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο που δεν μπορείς να συνεννοηθείς; Που δεν σε ακούει; Που δεν θέλει να μιλήσει μαζί σου ήρεμα και όμορφα, δίχως φωνές και καυγάδες;   

Δεν κάνετε συχνά σεξ
 

Και φυσικά δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.
 

Όσες δικαιολογίες κι αν ακούτε για την αποφυγή του σεξ, το σίγουρο είναι πως αν αυτή η σχέση ήταν ζωντανή θα υπήρχε το σεξ μέσα στη σχέση σας έστω και πιο αραιά από πριν.

Το γεγονός πως είναι κάποιος/α κουρασμένος/η από τη δουλειά, ή έχει πονοκέφαλο, ή βρίσκει συνεχώς διάφορες δικαιολογίες για να μην βρίσκεστε καν μαζί στο κρεβάτι, αυτά δεν είναι σοβαρά προβλήματα υγείας και θα πρέπει να σας προβληματίσει.

Αν είναι μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα και μετά ξεπεραστεί αυτό θα φανεί. Μπορεί το σεξ να έχει μειωθεί κατά 50% σε σχέση με παλαιότερα, αλλά πάλι το ότι υπάρχει μέσα στη σχέση σημαίνει πολλά. Αν δεν υπάρχει τότε αυτό είναι άλλο ένα δείγμα πως αυτή η σχέση πιθανό να έχει τελειώσει. Δεν σου φέρεται καλά
 

Ενώ δεν έχει αλλάξει συμπεριφορά με τους άλλους.


Αν η συμπεριφορά του/της έχει αλλάξει μόνο με σένα ή γενικότερα δεν σου φέρεται καλά αυτό είναι ένα σημάδι πως η σχέση αυτή δεν πάει καλά.

Όταν αγαπάμε έναν άνθρωπο και θέλουμε να είμαστε μαζί του, τότε είναι ικανός να μας κάνει να ξεχάσουμε πολλά από τα προβλήματα που έχουμε στους υπόλοιπους τομείς της ζωής μας. Βοηθάει να ανέβει η ψυχολογία μας και όχι το αντίθετο. Αν δούμε μια άσχημη συμπεριφορά μέσα στη σχέση μας.

Αν καθημερινά υπάρχει λεκτική ή σωματική βία επαναλαμβανόμενη, τότε κάτι είναι πολύ λάθος μέσα στη σχέση μας. Αυτή η σχέση δεν κάνει για μας και όσο βρισκόμαστε μέσα σε αυτή μας μειώνει σαν άτομα και μας ρίχνει την ψυχολογία.

Μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα σωρό προβλημάτων για την υγεία μας, σωματικά και ψυχικά. Αυτό είναι ένα πολύ δυνατό σημάδι πως πρέπει να χωρίσουμε αμέσως. Νιώθεις πως δεν έχετε τίποτα κοινό πλέον
 

Μπορεί να έχετε κάνει μαζί παιδιά ή να έχετε δημιουργήσει περιουσιακά στοιχεία, αλλά συναισθηματικά δεν υπάρχει τίποτε κοινό.


Τα παιδιά ή τα περιουσιακά στοιχεία δεν είναι λόγοι για να κρατήσουν μαζί δύο ανθρώπους. Πρέπει να έχετε φροντίσει να διατηρήσετε ζωντανή τη μεταξύ σας σχέση. Να έχετε διατηρήσει ζωντανά τα συναισθήματα που σας έφεραν μαζί εξ αρχής.

Εξωτερικοί παράγοντες δεν μπορούν να βοηθήσουν να κρατηθεί ζωντανή αυτή η σχέση. Μόνο εσείς οι δυο μπορείτε να το κάνετε αυτό με το να μην σταματήσετε να κάνετε πράγματα που ευχαριστούν και τους δυο.

Να μην σταματήσετε να ασχολείστε με τα κοινά σας ενδιαφέροντα που κράτησαν την επικοινωνία ανοιχτή μεταξύ σας και φρόντισαν να δυναμώσουν τα συναισθήματα που τρέφετε ο ένας για τον άλλον. Αν δεν έχετε τίποτα άλλο να πείτε πλέον και μιλάτε μόνο για θέματα παιδιών ή καθημερινής ρουτίνας, τότε αυτό είναι ένα δείγμα πως αυτή η σχέση έχει τελειώσει.Όταν όλοι σας λένε πως αυτή η σχέση δεν κάνει για σας μήπως θα έπρεπε να το ψάξετε λίγο παραπάνω
  

Τα άτομα που σας αγαπάνε κάτι θα ξέρουν για να σας το λένε αυτό.


Πολλές φορές ένα μάτι πιο αντικειμενικό από το δικό μας, βλέπει τις σχέσεις μας αρκετά ξεκάθαρα. Έχουν δει κάτι που εσείς δεν μπορείτε να δείτε είτε λόγω υπερβολικού συναισθήματος, είτε λόγω συνήθειας, είτε λόγω της ανάγκης σας να βλέπετε αυτά που θέλετε να δείτε και όλα τα άλλα να κάνετε απλά πως δεν υπάρχουν.

Αν ηρεμήσετε λίγο μέσα σας. Αν πάρετε τις αποστάσεις που πρέπει για ένα διάστημα από πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στη σχέση σας, σίγουρα θα το νιώσετε.

Θα δείτε ξεκάθαρα αν αυτή η σχέση κάνει πλέον για σας ή όχι. Θα νιώσετε αν αυτή η σχέση έχετε τελειώσει ή όχι. Και τότε πρέπει να βρείτε το κουράγιο για την τελειώσετε και ουσιαστικά.  Το σίγουρο είναι πως βαθιά μέσα μας πάντα ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει στις σχέσεις μας


Ξέρουμε αν έχουν τελειώσει ή όχι.


Δημιουργούμε όμως διάφορες καταστάσεις στη ζωή μας απλά και μόνο για να μας αποσπάνε την προσοχή και να αποφεύγουμε να το παραδεχτούμε. Γιατί αν το παραδεχτούμε θα πρέπει να πάρουμε και την απόφαση να χωρίσουμε και τις περισσότερες φορές δεν είμαστε και τόσο έτοιμοι για κάτι τέτοιο.

Η ζωή είναι μικρή όμως για να μένουμε σε σχέσεις που έχουν τελειώσει. Και μπορεί να περνάμε πολύ καλύτερα μόνοι μας ή μπορεί να μας περιμένει κάπου παρακάτω ένας μεγάλος έρωτας.

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει αν κλείσεις μια πόρτα που δεν σου ταιριάζει και αφήσεις χώρο στη ζωή σου για κάτι καλύτερο.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες από τις σχέσεις τους με τους άντρες για να είναι μαζί τους και χαρούμενες; Τι θα πρέπει να τους δώσετε αποφεύγοντας όλες τις λάθος κινήσεις και λόγια εξ αρχής 

-
Τα κυριότερα λάθη που μπορούν να καταστρέψουν τις σημαντικότερες σχεσεις σας και πώς να τα αποφύγετε

-
Οι πιο ηλίθιοι κανόνες για το πρώτο ραντεβού και τα λάθη που κάνουμε όταν θέλουμε τόσο πολύ να έχουμε σημαντικές σχεσεις και να μην είμαστε μόνοι

-
Πώς θα κάνετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να ενδιαφέρεται ακόμα περισσότερο για σας και να σας το δείχνει – Οδηγός επιβίωσης για σημαντικές σχεσεις 

         

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω