Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Σχέσεις Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες από τις σχέσεις τους με τους άντρες για να είναι μαζί τους και χαρούμενες; Τι θα πρέπει να τους δώσετε αποφεύγοντας όλες τις λάθος κινήσεις και λόγια εξ αρχής
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Πολύ συχνά στις σχεσεις μας φαίνεται σαν να μην ξέρουμε τι θέλουμε, άντρες και γυναίκες.

Έχουμε γράψει για το τι θέλουν οι αντρες από τις γυναικες, τώρα θα αναπτύξουμε τι θέλουν πραγματικά οι γυναικες από τους αντρες, μιας και λένε συχνά πως τους μπερδεύουμε πολύ και μοιάζουμε σαν να μην ξέρουμε τι θέλουμε από τις σχεσεις μας και γενικότερα. Είναι έτσι;

Ή μήπως ξέρουμε αλλά δεν τολμούμε να το εκφράζουμε τόσο συχνά και μοιάζει σαν να μην ξέρουμε;

Ή μήπως δεν θέλουμε να πληγώσουμε κάποια άτομα και ενώ ξέρουμε τι θέλουμε δεν εκφράζουμε τα «θέλω» μας τόσο συχνά;Ξέρουμε τι θέλουμε αλλά δεν λέμε

Τι περισσότερες φορές οι γυναίκες ξέρουν τι θέλουν αλλά για διάφορους λόγους δεν το εκφράζουν.

Είτε επειδή φοβόμαστε πως θα πληγώσουμε κάποιο άτομο, είτε επειδή δεν θέλουμε να χάσουμε κάποιο άτομο για το οποίο τρέφουμε αισθήματα, οι γυναίκες συχνά δεν λέμε τι θέλουμε από φόβο.

Είναι όμως ο φόβος αυτός το σωστό κίνητρο για τις σχέσεις μας;

Πρέπει να καταπιεζόμαστε και να μην λέμε αυτά που θέλουμε γιατί νομίζουμε πως έτσι θα κρατήσουμε τους άλλους κοντά μας;

Με αυτόν τον τρόπο αυτό που κάνουμε πραγματικά είναι να απομακρυνόμαστε από τους άλλους και όχι να ερχόμαστε πιο κοντά.

Η γυναίκα πρέπει να νιώθει τόσο καλά με τον άντρα που έχει δίπλα της, ώστε να μπορεί να έχει το θάρρος της γνώμης της δίχως να νιώθει πως θα έχει δυσάρεστες συνέπειες αν πει ή κάνει το «λάθος» πράγματα. Γιατί πολύ απλά θα νιώθει αποδεχτή ότι κι αν κάνει, ότι κι αν πει.    Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θέλουν οι γυναίκες είναι κάποιον να τους ακούει 

Είναι κάποιον όπου όταν θα θέλει να πει κάτι θα είναι πραγματικά εκεί για να την ακούσει.


Πολλές φορές και μόνο που κάποιος είναι διατεθειμένος να ακούσει αυτά που θέλει εκείνη τη στιγμή η γυναίκα να βγάλει από μέσα της, είναι αρκετό.

Δεν χρειάζεται να την επικρίνετε ή να πείτε τη γνώμη σας.

Απλά και μόνο που θα κάτσετε εκεί σιωπηλός να την ακούσετε είναι αρκετό.  Η γυναίκα θέλει κάποιον να είναι εκεί πραγματικά για αυτή 

Το να είσαι εκεί πραγματικά
σημαίνει απλά να είσαι εκεί και να το αποδεικνύεις κάθε στιγμή, κάθε λεπτό που θα χρειαστεί.

Η γυναίκα πρέπει να νιώθει πως ο άντρας είναι διαθέσιμος για εκείνη, για να την στηρίξει με την παρουσία του σε όλες τις δύσκολες αλλά και τις ευχάριστες στιγμές. Θέλει να είναι εκεί ο άλλος για να μοιραστεί μαζί του και τις λύπες και τις χαρές και να νιώσει πως έχει πραγματικά δίπλα της έναν σύντροφο. 

Η γυναίκα θέλει να νιώθει πως είναι μοναδική για εκείνον.

Πως όσο κι αν αγαπάει και έχει ψηλά άλλα γυναικεία πρότυπα στη ζωή του (π.χ.: μητέρα, αδελφή) εκείνη έχει μια μοναδική θέση στην καρδιά του.


Οι περισσότεροι άντρες είναι «μαμάκες» και «μαμμόθρεφτοι» με την καλή ή με την κακή έννοια ανάλογα την περίπτωση. Όμως αυτό δεν θα πρέπει να παίζει σπουδαίο ρόλο, αν εκείνος δεν το αφήσει αυτό να παίξει.

Πρέπει οι άντρες να δείχνουν στη γυναίκα που θέλουν και αγαπούν καθημερινά πως εκείνη κατέχει μια μοναδική θέση στην καρδιά και στη ζωή τους όπου καμιά άλλη δεν κατέχει.

Μπορούν να το κάνουν αυτό με μικρές κινήσεις καθημερινά. Το σημαντικότερο είναι να δείχνουν την αγάπη τους στη γυναίκα τους ακόμα και όταν δεν είναι μπροστά κανείς. Εκείνη θα το μάθει, θα ξέρει.  Η γυναίκα θέλει να έχει μια καλή επικοινωνία με τον άντρα.

Από το πρώτο λεπτό της γνωριμίας μέχρι και το τελευταίο της σχέσης θέλει να έχει καλή επικοινωνία.
 

Από την πρώτη στιγμή που θα γνωρίζει έναν άντρα, η γυναίκα τσεκάρει αν έχει καλή επικοινωνία.

Ο άντρας συνήθως τσεκάρει αν έχουν καλή χημεία. Και η γυναίκα το θέλει αυτό, αλλά συνήθως αυτό είναι που την τράβηξε να βγει και να τον γνωρίσει εξ αρχής, οπότε η χημεία είναι κάτι αυτονόητο για αυτήν.
Η επικοινωνία όμως δεν είναι. Είναι το πρώτο και το σημαντικότερο που θέλει να έχει με έναν άντρα προκειμένου να κάνει σχέση μαζί του, καθώς αυτό ξέρει πως θα την κρατήσει μετά και μέσα στη σχέση αυτή.

Η σωστή επικοινωνία είναι για εκείνη σημαντική, καθώς θέλει να μπορεί να λέει αυτά που θέλει και να εισακουστεί. Να μπορεί να μαθαίνει από τον άντρα τι είναι αυτό που εκείνος θέλει δίχως να χρειάζεται να του τα βγάζει με το τσιγκέλι.  Η γυναίκα θέλει να μπορεί να έχει την ίδια ελευθερία κινήσεων με εκείνον.


Πάνε οι εποχές που οι άντρες έκαναν ότι ήθελαν και οι γυναίκες ότι τους επέτρεπαν.


Τώρα η γυναίκα θέλει το ίδιο με εκείνον να μπορεί να βγαίνει με τις φίλες της, να πηγαίνει στη δουλειά της, να κάνει τα πράγματα που την ευχαριστούν δίχως να χρειάζεται να παίρνει την άδειά του πριν.

Αν η γυναίκα δεχτεί περιορισμούς λόγω των επιθυμιών ή των ανασφαλειών του άντρα, σίγουρα θα καταπιέζεται και θα προκαλέσει μέσα της απωθημένα που δεν είναι καλά ούτε για εκείνην αλλά και ούτε για την σχέση σας. Και αν δεχτεί για ένα διάστημα την καταπίεση για να μην τον πληγώσει ή για να μην τον χάσει νομίζοντας πως θα αλλάξει είναι λάθος, καθώς ούτε θα αλλάξει, αλλά ούτε και αυτή η σχέση κάνει για την γυναίκα αυτή.   Η γυναίκα θέλει τον άντρα να είναι ευγενικός και τρυφερός απέναντί της.

Θέλει να νιώθει πως την φροντίζουν.

Φαντάζεστε ο άντρας που είναι δίπλα σας ή που μόλις έχετε βγει το πρώτο ραντεβού μαζί του, να είναι αγενής; Να σας μιλάει απότομα, να μπει πρώτος στον εστιατόριο ή την καφετέρια που θα πάτε, να σας φωνάζει με το πρώτο πράγματα που δεν θα συμφωνεί και να σας επικρίνει για τα λάθη που βλέπει εκείνη τη στιγμή πως κάνετε; Το πιθανότερο είναι πως δεν θα ξαναβγείτε δεύτερη φορά μαζί του. Και αν ξαναβγείτε, μάλλον εσείς έχετε το πρόβλημα και όχι εκείνος;

Οπότε για ποιο λόγο θα μπορούσε μια γυναίκα να ανέχεται αυτή τη συμπεριφορά καθημερινά σε μια μακρόχρονη σχέση; Από αγάπη πάντως όχι. Μάλλον από συνήθεια. Και αυτή είναι μια συμπεριφορά που δύσκολα συνηθίζεται.

Οπότε, οι γυναίκες μάλλον θέλουν απλά πράγματα. Κάποιον που δεν θα έχει χάσει το ενδιαφέρον του για εκείνη και θα της συμπεριφέρεται κάθε μέρα σαν να ήταν η πρώτη φορά, στο πρώτο ραντεβού. 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Τα κυριότερα λάθη που μπορούν να καταστρέψουν τις σημαντικότερες σχεσεις σας και πώς να τα αποφύγετε

-
Οι πιο ηλίθιοι κανόνες για το πρώτο ραντεβού και τα λάθη που κάνουμε όταν θέλουμε τόσο πολύ να έχουμε σημαντικές σχεσεις και να μην είμαστε μόνοι

-
Πώς θα κάνετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να ενδιαφέρεται ακόμα περισσότερο για σας και να σας το δείχνει – Οδηγός επιβίωσης για σημαντικές σχεσεις

-
Τι γίνεται όταν μας στέλνουν μπερδεμένα μηνύματα οι σχεσεις μας; Πόσο καιρό πρέπει να περιμένουμε πριν πάμε παρακάτω όταν δεν έχουμε αυτό που θέλουμε από τις σχεσεις μας;
 


 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω