Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Σχέσεις Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Οι πιο ηλίθιοι κανόνες για το πρώτο ραντεβού και τα λάθη που κάνουμε όταν θέλουμε τόσο πολύ να έχουμε σημαντικές σχεσεις και να μην είμαστε μόνοι
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Όλες οι σχεσεις περνάνε πάντα από το αγχος και την αγωνια του πρώτου ραντεβου.

Ιδιαίτερα όταν θέλουμε ένα άτομο πάρα πολύ το πρώτο ραντεβου μαζί του/της δημιουργεί ένα έντονο αγχος.

Είμαστε γεμάτοι κανόνες για το ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθήσουμε σε αυτό το πρώτο ραντεβου προκειμένου να είμαστε τέλειοι και να προχωρήσει το πράγμα σε μια σημαντική σχέση.

Οι κανόνες γίνονται για να σπάνε, έτσι θα πρέπει να προσπαθήσετε καλύτερα να είστε ο εαυτός σας και, ως εκ τούτου, τα πάντα θα πάνε πολύ καλύτερα.

Τις περισσότερες φορές αυτοί οι κανόνες είναι αστείοι και ίσως πρέπει να προσπαθήσετε να τους αποφύγετε.


Πρώτα όμως θα πρέπει να τους γνωρίζετε.
 


Οι δικοί της κανόνες


Ανοίξτε του την πόρτα πριν μπει στο αυτοκίνητο


Αν ήταν κύριος και σας άνοιξε την πόρτα, δεν χρειάζεται να του το ανταποδώσετε και να τεντωθείτε στο αυτοκίνητο για να του ανοίξετε από μέσα.


Σήμερα, τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα έχουν ένα αυτόματο σύστημα και δεν υπάρχει καμία ανάγκη για αυτή τη χειρονομία, προκειμένου να του δείξετε ότι ενδιαφέρεστε. 


Παραγγείλετε το πιο ακριβό πιάτο 

Ο σύντροφός σας δεν θα θεωρήσει ότι εκτιμάτε εξίσου το φαγητό που τρώτε.

Αντίθετα, θα συνειδητοποιήσει ότι κάνετε αυτή την κίνηση εκ προθέσεως, επειδή ξέρετε ότι σίγουρα θα πληρώσει για το πρώτο ραντεβού. Επιπλέον, είναι πιθανό ότι θα περιμένει μια ανταμοιβή σε αυτή την περίπτωση! 


Το μανικιούρ 


Δεν χρειάζεται να είναι τέλειο το μανικιούρ σας για να βγείτε έξω μαζί του.
 

Για τους περισσότερους άνδρες τα περιποιημένα νύχια της συντρόφου τους είναι ένα σημάδι σωστής φροντίδας για την ευαίσθητη περιοχή. 


Βγάλτε το πορτοφόλι σας 


Όταν έρθει ο λογαριασμός στο τραπέζι σας, και οι δύο θα κάνετε τη χειρονομία να βγάλετε έξω το πορτοφόλι.  


Η πρόθεσή σας είναι κυρίως συμβολική, γιατί ξέρετε ότι εκείνος θα προσφερθεί να πληρώσει. Παρόλα αυτά, μπορείτε να τον εκπλήξετε και να πληρώσετε εσείς. 


Οι δικοί του κανόνες 
Ο κανόνας των 3 ημερών 


Συχνά ακούγεται στις αντρικές παρέες ότι αυτή η ιδέα είναι καταδικαστέα.


Πιστεύουν ότι όταν λαμβάνουν τον αριθμό τηλεφώνου ενός κοριτσιού, θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την καλέσουν, γιατί, αλλιώς θα φανούν απελπισμένοι.

Παρόλα αυτά, είναι πολύ πιθανό να λάβουν μια «απόρριψη» μόνο και μόνο επειδή περίμεναν τόσο καιρό και το κορίτσι πίστεψε ότι δεν ενδιαφέρεται και πολύ.

Η ασφαλέστερη συμβουλή για τους άνδρες είναι πως αν σας αρέσει, τηλεφωνήστε της το συντομότερο δυνατό.


Είναι πολύ κολακευτικό για μια γυναίκα να ξέρει ότι είναι επιθυμητή. 


Μην της στείλετε λουλούδια 


Οι άντρες νομίζουν πως όταν προσφέρουν λουλούδια ή ένα μικρό δωράκι μετά το πρώτο ραντεβού, ότι φαίνονται απελπισμένοι.


Δεν συνειδητοποιούν ότι στην πραγματικότητα, αυτό είναι μια χειρονομία που εκτιμούν ιδιαίτερα οι γυναίκες και δείχνει το μεγάλο τους ενδιαφέρον. 


Παραγγείλετε και για την ίδια 


Όταν ο σερβιτόρος έρθει να πάρει την παραγγελία σας, οι περισσότεροι από τους άνδρες πιστεύουν ότι είναι ένα σημάδι αρρενωπότητας να παραγγείλουν για εκείνες.


Λες και οι γυναίκες δεν έχουν στόμα να μιλήσουν και δεν είναι σε θέση να διαβάσουν το μενού. Είναι ένας από τους πιο παρερμηνευμένους κανόνες και είναι προτιμότερο να μην τηρείται. 


Πείτε της τα πάντα για τα οικονομικά σας 


Μερικοί άνδρες πιστεύουν ότι μια εντυπωσιακή οικονομική κατάσταση μπορεί να διαγράψει τα υπόλοιπα ελαττώματα που πιθανό να έχει.


Είναι καλύτερα να μιλήσετε για τις προτιμήσεις του, έτσι ώστε να μπορέσετε να αποκρυπτογραφήσετε ένα μέρος της προσωπικότητάς του. Τα θετικά οικονομικά του θα είναι μόνο ένα μπόνους δίπλα στα άλλα προσόντα που πιθανόν να διαθέτει. Ο γενικός κανόνας για άντρες και γυναίκες για το πρώτο ραντεβού Ποτέ σεξ στο πρώτο ραντεβού 


Οι άνδρες μπορεί να σχηματίσουν μια κακή εντύπωση αν περάσετε πολύ σύντομα στο επόμενο επίπεδο. Ή όχι;


Μετά από μια ηλικία, ο κανόνας αυτός δεν είναι πλέον διαθέσιμος. Επιπλέον, αν έχετε το πλεονέκτημα να γνωρίζει ο ένας τον άλλον για κάποιο χρονικό διάστημα το όριο εμπιστοσύνης έχει ήδη επιτευχθεί. Έτσι, δεν χρειάζεται να περιοριστείτε σε αυτόν τον κανόνα. Οι εξαιρέσεις είναι που δίνουν άρωμα σε κάθε σχέση!Έτσι, αν και το διάστημα πριν από το πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι αγχωτικό, δεν υπάρχει καμία ανάγκη για σας να προσθέσετε περισσότερο άγχος με το να σκέφτεστε κάποιους άκαμπτους κανόνες.

Το καλύτερο είναι να είστε ο εαυτός σας και να απολαύσετε κάθε στιγμή!

Καλή τύχη!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

- Πώς θα κάνετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει να ενδιαφέρεται ακόμα περισσότερο για σας και να σας το δείχνει – Οδηγός επιβίωσης για σημαντικές σχεσεις 

-
Τι γίνεται όταν μας στέλνουν μπερδεμένα μηνύματα οι σχεσεις μας; Πόσο καιρό πρέπει να περιμένουμε πριν πάμε παρακάτω όταν δεν έχουμε αυτό που θέλουμε από τις σχεσεις μας; 

-
Με θέλει ή όχι – Πώς θα καταλάβω αν με θέλει ή όχι – Τα βασικά σημάδια που δείχνουν στις σχεσεις μας πως με θέλει αρκετά ώστε να προχωρήσει σε μια νέα σχεση μαζί μου

Μεταμορφώστε τον δισταγμό και τη ντροπαλοτητα σας σε σεξαπίλ όπου θα βοηθήσει να κάνετε καλύτερες σχεσεις


 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω