Κάντε κλίκ απο κάτω
Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Υγεία Περισσότερα άρθρα υγείας | Συνοπτική λίστα άρθρων υγείας |
 
Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε φυσικά την υγεια της ορασης μας – Μάθετε περισσότερα για να βλέπετε καλύτερα
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Ματίνα Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Για την υγεια μας, τα ματια μας χωρίς αμφιβολία αποτελούν το σημαντικότερο μέρος του σώματός σας καθώς ελλείψει των ματιών και της ορασης μας ολόκληρος ο κόσμος θα εμφανίζονταν μαύρος.

Στην πραγματικότητα, τα ματια αποτελούν ένα πολύ σημαντικό, ή μάλλον το πιο ισχυρό αισθητήριο του ανθρώπινου σώματος. Για να διατηρηθεί το πιο αξιόλογο όργανο του σώματός σας, υγιες και ασφαλες, είναι σημαντικό να δοκιμάσετε μια καλύτερη και πιο υγιεινη διατροφη, μερικά βοτανα και βιταμινες.

Για την προστασία της ορασης σας και τη βελτίωση της, μπορείτε να πάρετε μερικά από τα συνιστώμενα μεταλλα και βιταμινες καθώς βοηθούν να κρατήσετε τα ματια σας υγιη. Υπάρχουν επίσης διάφορες θρεπτικές ουσίες που είναι γνωστές ότι βελτιώνουν τη νυχτερινη οραση.


Τα ματια, όπως όλα τα μέρη του σώματος ωφελούνται πραγματικά από τις θρεπτικές ουσίες και βιταμινες. Τα μάτια που αποτελούν το πιο περίπλοκο όργανο του σώματός σας μπορούν να κρατηθούν υγιη με τη βοήθεια μιας ισορροπημένης διατροφής που είναι πλήρης σε θρεπτικές ουσίες, εξασφαλίζοντας τα υγιη ματια και τη θαυμάσια οραση που επιθυμούμε.

Ας τα δούμε: 

Τα υγιή μάτια εξασφαλίζουν καλύτερη όραση

Βιταμίνες από ωμά φρούτα και λαχανικά πρέπει να λαμβάνονται καθημερινά προκειμένου να διασφαλιστεί καλύτερη υγεία και όραση.

Ωστόσο, μπορεί να μην είναι δυνατό να υπάρξει μια ισορροπημένη διατροφή μόνο με ωμά φρούτα και λαχανικά που είναι πλήρης σε βιταμίνες, και θρεπτικές ουσίες.

Έτσι, προκειμένου να έχετε τις απαραίτητες βιταμίνες, είναι ενδεδειγμένο να περιλάβετε στη διατροφή σας μεταλλικά στοιχεία και συμπληρώματα βιταμινών.

Αν και τα διαθέσιμα συμπληρώματα ωφελούν γενικά συγκεκριμένο μέρος του σώματος, λειτουργούν επίσης συνολικά κατά περιόδους και ωφελούν ολόκληρο το σώμα, εξασφαλίζοντας περισσότερη ζωτικότητα και υγεία μαζί με καλύτερη όραση.Τα καρότα έχουν μια ξεχωριστή θέση στη διατροφη μας 

Όλοι πρέπει να έχετε ακούσει ότι τα καρότα βοηθούν στη βελτίωση της όρασης.

Τα καρότα περιέχουν καροτενοειδή, ζεαξανθίνη, λουτεΐνη και λυκοπένιο, τα οποία είναι αποδεδειγμένα χρήσιμα στοιχεία για μια υγιή όραση. Παρά το γεγονός ότι τα καρότα είναι εξαιρετικά χρήσιμα και εύγευστα, είναι αδύνατο να καταναλώνονται σε μεγάλες ποσότητες καθημερινά.

Στη προσπάθεια να πάρετε μια ουσιαστική ποσότητα μετάλλων και βιταμινών που βρίσκονται φυσικά στα καρότα
μπορείτε να πάρετε τα συμπληρώματα βιταμινών τα οποία περιλαμβάνουν τα πολύτιμα συστατικά που είναι διαθέσιμα στα καρότα αλλά σε μεγαλύτερες ποσότητες.Οι βιταμίνες Ε και C


Τα διάφορα μέρη του ματιού ωφελούνται από τις βιταμίνες.

Αποτελούμενο από διάφορα αναγκαία μέρη όπως τις ράβδους, το φακό, τον αμφιβληστροειδή, την ωχρά κηλίδα, τους κώνους, και το οπτικό νεύρο που είναι εξαιρετικά ευάλωτα σε ασθένειες και βλάβες. Τα μάτια μας χρειάζονται συνεχή φροντίδα, καθώς και υγιεινά τρόφιμα μαζί με μερικά συμπληρώματα που εξασφαλίζουν καλύτερη υγεία για ένα από τα σημαντικότερα όργανα του σώματός σας.

Αν και τα περισσότερα από τα διαθέσιμα είδη φρούτων και λαχανικών είναι σημαντικά για το σώμα σας, υπάρχουν μερικές βιταμίνες που είναι οι σημαντικότερες όπως τη βιταμίνη Ε και την βιταμίνη
C. Μπορεί να έχετε φτωχή όραση εξαιτίας κληρονομικών ζητημάτων, γενικότερα πάντως η βιταμίνη Ε και η βιταμίνη C είναι εξαιρετικά ευεργετικές προκειμένου να βελτιώσετε την όραση σας.


Η σημασία του συνδυασμού των αντιοξειδωτικών βιταμινών Ε, C και Α 

Οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες είναι εξαιρετικά ευεργετικές για μια εξαίρετη όραση.


Βοηθώντας στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών, η βιταμίνη Ε, η βιταμίνη
C, και η βιταμίνη Α είναι από τις βασικότερες αντιοξειδωτικές βιταμίνες.

Ταυτόχρονα με τη μάχη κατά των ελεύθερων ριζών, προάγουν επίσης υγιείς ιστούς και υγιή κύτταρα. Είναι σκόπιμο να ληφθούν αυτές οι βιταμίνες σε μεγάλες ποσότητες δεδομένου ότι παράλληλα βοηθούν στη διατήρηση υγιέστερων ματιών και καλύτερης όρασης.


Όπως είδαμε λοιπόν, αν και τα συμπληρώματα βιταμινών μπορούν να ληφθούν προκειμένου να βελτιωθεί η όραση, θυμηθείτε ότι πρέπει παράλληλα να λαμβάνετε φρούτα και λαχανικά προκειμένου να βελτιώσετε την όραση σας.ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ποια είναι τα πιο συχνά σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα για την υγεια μας, πόσο επικίνδυνα είναι και πώς μπορούμε να προφυλαχτούμε για να τα αποφύγουμε

Τι σημαίνει όταν μας λένε πως πάσχουμε από κολπιτιδα, ποια είναι τα συμπτώματα για την υγεια μας και πώς αντιμετωπίζεται

Η σημασία των βιταμινων, της σωστής διατροφης και ασκησης για την υγεια μας και για μια πιο υγιεινη απωλεια βαρους δίχως δυσάρεστες εκπλήξεις

 
Θέλετε να μείνετε εγκυος; Πόσα ωαρια νομίζετε πως έχουν απομείνει στις ωοθηκες σας;

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<