Κάντε κλίκ απο κάτω
Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Υγεία Περισσότερα άρθρα υγείας | Συνοπτική λίστα άρθρων υγείας |
 
Η σημασία των βιταμινων, της σωστής διατροφης και ασκησης για την υγεια μας και για μια πιο υγιεινη απωλεια βαρους δίχως δυσάρεστες εκπλήξεις
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Κ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Η απώλεια βάρους μπορεί να είναι μια δοκιμασία για την υγεια μας αν δεν γίνει σωστά και δεν φροντίσουμε να μην λείπουν από τον οργανισμό μας όλες οι απαραίτητες βιταμινες. Το πρόβλημα που οι περισσότεροι έχουν στην απώλεια βάρους για την υγεια τους είναι ότι δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις, τα κίνητρα ή τις δεξιότητες για να την επιτύχουν.

Ακούνε όλες αυτές τις φήμες για θαυματουργά διαιτητικά χάπια και για φάρμακα και ξεφεύγει το μυαλό τους ως προς το τί απαιτεί η βασική αρχή για απώλεια βάρους.

Το γεγονός είναι ότι δεν υπάρχει μαγικό χάπι για αυτή και πιθανότατα δεν θα υπάρξει ποτέ.

Για να χάσετε κιλά θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια.

Παρακάτω θα δούμε μερικά από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τη βελτίωση της απώλειας βάρους και την επίτευξη των στόχων σας.


Συμπληρώματα

Με τη χρησιμοποίηση των συμπληρωμάτων, μπορείτε να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα στη μάχη για την απώλεια βάρους τον στόχο σας να χάσετε κιλά που θέλετε.


Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει μαγικό χάπι σε συμπλήρωμα ή σε σκόνη, τα συμπληρώματα μπορούν να συμβάλλουν στην επίτευξη μιας υγιέστερης λειτουργίας του οργανισμού. Όσο περισσότερα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία παρέχετε σε αυτόν, τόσο καλύτερα μπορεί να λειτουργήσει.

Θέλετε το σώμα σας να λειτουργεί άριστα
και με τη λήψη συμπληρωμάτων θα του δώσετε τα απαραίτητα εργαλεία για να το πράξει. Μερικά από τα καλύτερα συμπληρώματα που μπορείτε να πάρετε είναι από εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, βιταμίνη D και βιταμίνη Β12.


Η βιταμίνη Β12 διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην απώλεια βάρους.

Βαδίζουν χέρι χέρι διότι ο βασικός ρόλος της βιταμίνης
B12 είναι να παρέχει ενέργεια στον οργανισμό.

Ως εκ τούτου, ταιριάζει με την απώλεια βάρους επειδή θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να συμμετέχετε ενεργά σε δραστηριότητες που κρατάνε το ρυθμό της καρδιάς σε υψηλό επίπεδο και το σώμα σας να μπορεί να καίει αρκετό λίπος.  Άσκηση

Προφανώς, ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε βάρος είναι να συνδυάσετε μια σωστή διατροφή με ένα κατάλληλο πρόγραμμα άσκησης.


Πρέπει να έχετε ένα κατάλληλο πρόγραμμα άσκησης, διαφορετικά η διατροφή σας θα αποτύχει.

Χωρίς στην πραγματικότητα να γυμνάζεστε και να καίτε θερμίδες ποτέ δεν θα είστε σε θέση να τρώτε την κατάλληλη ποσότητα τροφής και να χάσετε βάρος την ίδια στιγμή
.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αναζητήσετε έναν πιστοποιημένο επαγγελματία για να σας βοηθήσει να καταλήξετε σε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα απώλειας βάρους. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι όλοι οι παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το αποτέλεσμά σας έχουν τεθεί υπόψη κατά το σχεδιασμό του προγράμματος. Θα επιτρέψει τον καλύτερο δυνατό βαθμό επιτυχίας. Διατροφή


Όπως είπαμε και πριν, η διατροφή και η άσκηση πάνε μαζί.


Η διατροφή είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία των προσπαθειών ενός ατόμου να χάσει βάρος. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να λαμβάνετε λιγότερες θερμίδες από όσες καίτε κατά τη διάρκεια μιας ημέρας.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε μια δίαιτα που να διατηρεί με ακρίβεια τις θερμίδες που λαμβάνετε χαμηλότερα από αυτές που καίτε. Εάν συμβεί το αντίστροφο, τότε θα κερδίσετε βάρος. Είναι τόσο απλό. Θα πρέπει να κρατήσετε τις θερμίδες σας υπό έλεγχο.


Τέλος, όταν προσπαθείτε να χάσετε βάρος
θα πρέπει πάντα να συζητάτε με τον γιατρό σας πριν κάνετε οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θέλετε να μείνετε εγκυος; Πόσα ωαρια νομίζετε πως έχουν απομείνει στις ωοθηκες σας; 

Αλήθειες και Μύθοι για τα κρυολογηματα για να ξέρουμε τι λειτουργεί και τι όχι για τη διατήρηση της υγειας μας

Κάντε το τρεξιμο και γενικότερα την ασκηση πιό εύκολη για σας και ιδιαίτερα για το καλό της υγειας σας

Ημικρανιες, ένας πονοκεφαλος για την υγεια σας - Ποιά τροφιμα τις προκαλούν και ποια βοηθούν να εξαφανιστούν

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<