Κάντε κλίκ απο κάτω
Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Υγεία Περισσότερα άρθρα υγείας | Συνοπτική λίστα άρθρων υγείας |
 
Ο καρκινος, η προληψη αλλά και η θεραπεια με μια θαυματουργή διατροφη pH αποφεύγοντας τις βλαβερές όξινες τροφες
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Βασιλική Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Για την υγεια ένα από τα σημαντικότερα σημεία της θαυματουργής διατροφής του pH είναι ότι ο καρκίνος μπορεί να προληφθεί ακόμα και να ανατραπεί με την εφαρμογή των διατροφικών αρχών.

Αν και αυτές οι δηλώσεις έχουν προκαλέσει κάποιες διαμάχες στον κόσμο της υγείας και της ευεξίας, πολλοί άνθρωποι αποδίδουν στη χρήση της θαυματουργής διατροφής του pH την ανατροπή του καρκίνου και τη βελτίωση του συνολικού επίπεδου της υγείας τους.

Σύμφωνα με τον Δρ Ρόμπερτ Γιανγκ, το δημιουργό της θαυματουργής διατροφής του pH, ο καρκίνος δεν είναι μια αρρώστια ή μια ασθένεια για την υγεια μας όπως συνήθως πιστεύεται.

Είναι αποτέλεσμα των μεταβολικών οξέων που δημιουργούνται στο αίμα και στη συνέχεια κυκλοφορούν στους ιστούς. 


Ο καρκίνος, σύμφωνα με τον Δρ Γιανγκ, είναι στην πραγματικότητα ένα όξινο υγρό που έχει χυθεί στα κύτταρα, στους ιστούς και στα όργανα.

Δεν είναι μια μετάλλαξη των κυττάρων. Τίποτε δεν συμβαίνει χωρίς αιτία. Υπάρχουν σαφείς και άμεσες αιτίες του καρκίνου, και όπως δείχνουν τα βιβλία διαιτολόγιας ή της θαυματουργής διατροφής του pH, η αιτία του καρκίνου βρίσκεται στην υπερβολική οξύτητα. Το pH το μετράμε με μια εξέταση ούρων την οποία και πρέπει να κάνουμε συχνά για να ελέγχουμε τα επίπεδά του. 
Οι ασθένειες όπως ο καρκίνος οφείλονται στη συστηματική οξείδωση
, η οποία είναι εξαιρετικά χαμηλή σε pH (κάτω του 7,4).

Κάθε pH κάτω του 7,0 θεωρείται όξινο, και όσο χαμηλότερο είναι το pH, τόσο υψηλότερο είναι το επίπεδο οξύτητας στο σώμα ενός ατόμου.


Σε κυτταρικό επίπεδο, τα κύτταρά σας καταναλώνουν τα τρόφιμα που τρώτε και παράγουν τα οξέα του μεταβολισμού.Αυτά τα οξέα αποβάλλονται κανονικά από τον οργανισμό με τον ιδρώτα ή τα ούρα. Όταν έχετε καταναλώσει τεράστιο ποσό όξινων τροφίμων και κάνετε έναν τρόπο ζωής που παράγει ακόμη μεγαλύτερη οξύτητα, το σώμα σας δεν ξέρει τι να κάνει με το υπόλοιπο των όξινων αποβλήτων. Όταν τρώτε πολύ όξινα τρόφιμα σε τακτική βάση, το σώμα σας, απλά δεν έχει αρκετή ενέργεια να απαλλαγεί από τα επιπλέον οξέα.

Συγκεντρώνονται στο σώμα, και δημιουργούν διαταραχές σε κυτταρικό επίπεδο
.


Τα μεταβολικά οξέα πρώτα μένουν στο αίμα και στη συνέχεια διατηρούνται στους ιστούς.

Όταν το οξύ παραμένει στον ιστό, προκαλεί αρρώστιες, ασθένειες και καρκινικούς ιστούς. Ο καρκίνος είναι όξινο υγρό από το μεταβολισμό που συγκεντρώνεται στο σώμα. Επηρεάζει τα κύτταρα γύρω από αυτό και, όπως ένα σάπιο μήλο σε βαρέλι, οι επιπτώσεις του εξαπλώνονται από κύτταρο σε κύτταρο και προκαλούν ασθένειες.

Ο καρκίνος δεν κατασκευάζεται από μεταλλαγμένα κύτταρα. Τα κύτταρα από μόνα τους δεν αλλάζουν μορφή, αλλά περιορίζονται στη λειτουργία τους λόγω της παρουσίας υπερβολικού μεταβολικού οξέος. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως «καρκινικά κύτταρα».


Τα κύτταρα είναι πράγματι κανονικά κύτταρα, που έχουν γίνει πολύ όξινα.


Το πλέον εκπληκτικό της σχέσης μεταξύ pH και καρκίνου είναι ότι οι όγκοι στην πραγματικότητα προσπαθούν να βοηθήσουν το σώμα. Σχηματίζονται σε περιοχές όπου το μεταβολικό οξύ εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα και επηρεάζει την κυτταρική λειτουργία.
Οι όγκοι είναι η προσπάθεια του σώματός σας να προλάβει την εξάπλωση των όξινων κυττάρων στα άλλα μέρη του σώματος.

Ο όγκος είναι στην πραγματικότητα ο δρόμος όπου το σώμα σας συλλέγει την περίσσεια του μεταβολικού οξέως. Μερικοί άνθρωποι έχουν γενετικά την προδιάθεση να συλλέγουν το μεταβολικό οξύ σε ορισμένα σημεία. Για το λόγο αυτό μερικές οικογένειες έχουν ιστορία, για παράδειγμα, στον καρκίνο του μαστού.

Οι ίδιοι οι όγκοι δεν είναι πρόβλημα, αλλά είναι απλά ενδείξεις ότι συμβαίνει κάποιο λάθος σε αυτό το μέρος του σώματος.

Όταν ο καρκίνος κάνει μετάσταση, σημαίνει ότι η όξινη κατάσταση μετακινείται σε άλλα κύτταρα, κάνοντάς τα και αυτά όξινα.
Ο καρκίνος δεν είναι κάτι που συμβαίνει ξαφνικά στους ανθρώπους. Ο καρκίνος που σχηματίζεται στο σώμα είναι ένα σημάδι των επιλογών που κάνουμε σε ό,τι τρώμε, πίνουμε και στον τρόπο που ζούμε.

Ο αλκαλικός τρόπος ζωής σύμφωνα με τον Δρ Γιανγκ, που εστιάζεται στην αλκαλική διατροφή, την καθημερινή άσκηση και άλλες ηρεμιστικές συμπεριφορές όπως ο διαλογισμός, είναι λιγότερο πιθανό να παράγουν καρκίνο, αν τελικά τον παράγουν.

Ο όξινος τρόπος ζωής και διατροφής είναι γεμάτος από τους πόνους του σχηματισμένου μεταβολικού οξέος, το οποίο μπορεί, σε ακραίες περιπτώσεις, να οδηγήσει στον καρκίνο. Τα νέα αυτά είναι συναρπαστικά, διότι σημαίνει ότι ο καρκίνος μπορεί να προληφθεί και να θεραπευτεί σύμφωνα με τον Δρ Γιανγκ.


Ένας ασθενής με καρκίνο μπορεί να αρχίσει να παίρνει μέτρα προς αυτή την κατεύθυνση για να αντιστρέψει τις επιδράσεις του καρκίνου και να προλάβει την εξάπλωσή του.

Η αλκαλικά επικεντρωμένη διατροφή μπορεί να είναι πιο επιθετική από κάποια άλλη που απλά προσπαθεί να έχει καλύτερη συνολική υγεία. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Δρ. Γιανγκ εφαρμόζοντας τις αρχές μιας θαυματουργής διατροφής pH ο καρκίνος μπορεί να μειωθεί αποτελεσματικά, να ελεγχθεί και να εξαλειφθεί από το σώμα.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Όξινες και αλκαλικες τροφες στη θαυματουργή διαιτα - διατροφη pH που κάνει καλό

- Προτιμήστε την οργανικη διαιτα - Αφήστε μια για πάντα τα ανθυγιεινα φαγητα


- Η αλκαλικη διαιτα – Αισθανθείτε και δείξτε νεότεροι και πιο ζωντανοί από ποτέ!


- Ο Διαβητης, η ινσουλινη και πως επιδρά η θαυματουργή διατροφη pH για την καλυτέρευση της υγειας


 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<