Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Feng-Shui Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
10 κινήσεις ματ που θα σας εξασφαλίσουν μια καλή ερωτική ζωή με τη βοήθεια του Φενγκ Σουι
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Κωνσταντίνα Κ.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Ένα βασικό σημείο του Φενγκ Σουι είναι η εξασφάλιση της ομαλής ροής της θετικής ενέργειας (τσι) στο χώρο, στις σχεσεις και στη ζωή μας όλη. Η ενεργεια Τσι σύμφωνα με το Φενγκ Σουι θα πρέπει να περιφέρεται στο σπιτι σαν να ήταν ένα απαλό αεράκι ή ένας ορμητικός χείμαρος. Όταν όμως το τσι μπλοκάρεται η ενέργεια σας παγιδεύεται με αποτέλεσμα να μειώνονται σημαντικά οι πιθανότητες να αισθάνεστε ολοκληρωμένοι μέσα από μια καλή ερωτική ζωή. Ακολουθήστε ένα προς ένα τα πιο απαραίτητα βήματα σύμφωνα με το Φενγκ Σουι για να έχετε μια υπέροχη ερωτική ζωή και υπεροχες σχεσεις.

Έχετε πάντα μια πόρτα ανοιχτή για την αγάπη
Οι πόρτες του σπιτιού σας, και ιδιαίτερα εκείνη της κεντρικής εισόδου, καθώς και η πόρτα της κρεβατοκάμαράς σας, είναι η είσοδος της θετικής ενέργειας τσι στο χώρο σας.


Φροντίστε αυτές οι πόρτες να ανοίγουν εύκολα και να μην έχουν πράγματα από πίσω που τις εμποδίζουν να ανοίγουν με ευκολία. Φροντίστε να τις καθαρίζετε, αυτές και τα χερούλια τους, όσο πιο συχνά γίνεται. Καθώς και να διορθώνετε οποιοδήποτε πρόβλημα έχουν, όταν για παράδειγμα σέρνονται ή είναι χαλασμένη η κλειδαριά ή κάποιο χερούλι. Πόρτες που έχουν πράγματα από πίσω στους, τρίζουν, δεν ανοίγουν εύκολα, σέρνονται ή είναι χαλασμένες, μπλοκάρουν τη ροή της ρομαντικής ενέργειας και της ευκαιρίας για συναισθηματική ολοκλήρωση και τις κρατούν μακριά σας.


Κάντε χώρο για να δεχτείτε την αγάπη
Εάν είστε μόνοι και θέλετε να προσελκύσετε έναν καινούριο ερωτικό σύντροφο ή να οδηγήσετε μια περιστασιακή σχέση πιο κοντά στη δέσμευση, βεβαιωθείτε πως υπάρχει αρκετός χώρος.


Αρκετός χώρος στο σπίτι και στην κρεβατοκάμαρά σας για το άτομο που σας ενδιαφέρει ή που θέλετε να φέρετε στη ζωή σας. Κοιτάξτε στις ντουλάπες σας, τα ράφια και τα συρτάρια που βρίσκονται μέσα στη δική σας κρεβατοκάμαρα. Εάν είναι ήδη γεμάτα με τα δικά σας πράγματα, αρχίστε να τα αδειάζετε ώστε να δημιουργήσετε χώρο για τον τωρινό ή τον μελλοντικό σας σύντροφο. Μη σταματήσετε παρά μόνο όταν έχετε αδειάσει τουλάχιστον το ένα τέταρτο του αποθηκευτικού σας χώρου. Όταν τελειώσετε, καθίστε κάπου αναπαυτικά, χαλαρώστε, και φανταστείτε πως τον άδειο αυτό χώρο, αρχίζουν να γεμίζουν τα πράγματα του αγαπημένου σας… Και θα δείτε που πολύ σύντομα αυτό θα γίνει. 

Απομακρύνετε την ενέργεια των αρνητικά φορτισμένων εικόνων  
Οι εικόνες που σας περιβάλλουν είναι πιθανό να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την ερωτική σας ζωή.

Υπάρχουν πολλοί που παραπονιούνται πως αντιμετωπίζουν τεράστια δυσκολία στο να βρουν ένα σύντροφο. Μια ματιά στο σπίτι τους όμως, είναι πιθανό να δείξει πως οι εικόνες που κοσμούν το χώρο τους, περιλαμβάνουν αντικείμενα ή έργα τέχνης με εικόνες μοναξιάς, αποξένωσης, επιθετικότητας, εξουθενωτικής δουλειάς, διαμάχης ή διαφωνίας. Αντικαταστήστε όλες τις φωτογραφίες που σας δείχνουν μόνους, μαζί με φίλους ή με την οικογένειά σας, με φωτογραφίες
σχεσεις ζευγαριών ιδιαίτερα ευτυχισμένων, αγκαλιασμένων και αγαπημένων.

Απομακρύνετε οτιδήποτε σας θυμίζει τους πρώην

Ψάξτε προσεχτικά όλο το σπίτι σας και ιδιαίτερα την κρεβατοκάμαρά σας και
προσπαθήστε να ανακαλύψετε όλα τα απομεινάρια των προηγούμενων σχέσεων.

Όλα τα δώρα που σας είχαν χαρίσει, μηνύματα, γράμματα, φωτογραφίες ή άλλα αντικείμενα που είχατε αγοράσει μαζί και σας τις θυμίζουν, καθώς ανήκουν πλέον στο δυσάρεστο παρελθόν σας. Αμέσως μόλις τα βρείτε, απομακρύνετε τα άμεσα, χαρίστε τα ή πετάξτε τα στα σκουπίδια, καθώς βοηθούν να παραμένει η ενέργεια της αποτυχίας μέσα στο χώρο σας. Αν δεν μπορείτε να τα πετάξετε από τη ζωή σας, αυτό σημαίνει πως διατηρείτε την αρνητική ενέργεια τσι των προηγούμενων σχέσεων μέσα στο χώρο και στη ζωή σας, μ’ αποτέλεσμα να μην υπάρχει χώρος για κάτι καινούργιο που θα φέρει θετική ενέργεια στην ερωτική σας ζωή. 


Απομακρύνετε την αρνητική ενέργεια από την κρεβατοκάμαρά σας
Όταν τα πάντα μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας δεν είναι σε τάξη, τότε η ενέργεια που κυκλοφορεί εκεί μέσα είναι αργή και στάσιμη.


Η ενέργεια δεν κυκλοφορεί σωστά και εγκλωβίζετε με αυτόν τον τρόπο την αρνητική ενέργεια τσι μέσα στο χώρο σας.
Aν θέλετε να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή μην αφήσετε ούτε μια μέρα βρόμικη και απεριποίητη την κρεβατοκάμαρά σας. Ξεκινήστε από νωρίς το πρωί να τακτοποιείτε τα πάντα μέσα σε αυτήν, φροντίζοντας να είναι όλα στη θέση τους σε καθημερινή βάση. Όταν το κάνετε μια πρώτη φορά, αμέσως μετά, κρεμάστε μελωδούς κοντά στο παράθυρο ή τη μπαλκονόπορτα της κρεβατοκάμαράς σας, για να διώξετε με το αεράκι που θα περνά ανοίγοντας το παράθυρο ή την πόρτα, όλη την αρνητική ενέργεια που είχε σταθεί μέσα στο δωμάτιό σας λόγω ακαταστασίας.Δώστε περισσότερη σημασία στο κρεβάτι που κοιμάστε

Το καλύτερο υλικό είναι το ξύλο για το κρεβάτι που κοιμάστε, καθώς βοηθά την ομαλή ροή της ενέργειας τσι.


Φροντίστε το προσκεφάλι του κρεβατιού να έχει μια μεγάλη πλάτη, ώστε να νιώθετε ασφάλεια τόσο με τον εαυτό σας, όσο και μέσα στις σχέσεις σας. Θα πρέπει να φροντίσετε οι δύο πλευρές του κρεβατιού να είναι όσο το δυνατόν ίσες, για να νιώθετε και οι δύο ισότιμα μέλη αυτής της σχέσης. Το κεφαλάρι καλό θα ήταν να βρίσκεται μπροστά σε τοίχο, αλλά να μην ακουμπάει σε αυτόν. Δεν θα πρέπει να υπάρχει καθρέφτης όπου να βλέπετε το είδωλό σας καθώς είστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας. Αν κάτι τέτοιο γίνεται, φροντίστε να τον απομακρύνετε από το σημείο εκείνο ή να τον σκεπάσετε με ένα σεντόνι ή μαντίλι. Φροντίστε το κεφαλάρι του κρεβατιού σας να κοιτάει προς τη νοτιοδυτική ή τη νοτιοανατολική πλευρά της κρεβατοκάμαράς σας, αν θέλετε σταθερές σχέσεις στη ζωή σας. 
Δώστε περισσότερη σημασία στο φωτισμό της κρεβατοκάμαρά σας
Προτιμήστε το φως των κεριών για να δημιουργήσετε ρομαντική ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρά σας.

Ο ηλεκτρισμός σύμφωνα με το Φενγκ Σούι δεν βοηθάει τη θετική ενέργεια τσι να παραμείνει στο χώρο σας. Το φυσικό φως των κεριών ενισχύει τα ρομαντικά συναισθήματα, τη θετική σκέψη και κατά συνέπεια μπορεί να προσελκύσει την αγάπη και το ρομαντισμό μέσα στην ίδια σας την κρεβατοκάμαρα. Συνδυάστε κόκκινα και ροζ ρεσό και κεριά, μαζί με αιθέρια έλαια που θα δώσουν ένα ρομαντικό και ήρεμο τόνο στο χώρο σας.Δώστε περισσότερη σημασία στο ρομαντισμό

Ο ρομαντισμός είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο σε όλες τις ερωτικές σχέσεις.


Μέσα απ’ αυτό νιώθουμε πολύ όμορφα, περνάμε όμορφα και ονειρευόμαστε ένα καλύτερο αύριο για την ερωτική μας ζωή και τις
σχεσεις μας. Το Φενγκ Σούι προστάζει να υπάρχουν παντού ρομαντικές εικόνες στο σπίτι και ιδιαίτερα στην κρεβατοκάμαρά σας. Τοποθετήστε φωτογραφίες από ερωτευμένα ζευγάρια που περπατούν μαζί χέρι-χέρι, λουλούδια, πουλιά ή τοπία όπως ηλιοβασιλέματα, ή ακόμα και μαξιλάρια και αρωματικά κεριά που μπορούν να δημιουργούν συνεχώς ρομαντικές εικόνες στη σκέψη σας.


Βεβαιωθείτε πως υπάρχει ομαλή ροή για το θετικό τσι στο χώρο σας
Εφόσον κρατάτε ήδη καθαρό και σε τάξη το χώρο σας, έχετε απομακρύνει όλα τα αντικείμενα που σας θυμίζουν παλαιές σχέσεις, και έχετε κάνει χώρο ώστε να μπει η θετική ενέργεια και άρα ο σύντροφος των ονείρων σας, στο χώρο σας, υπάρχει μόνο ένα βήμα που σας έχει απομείνει.

Φανταστείτε πως το σπίτι σας είναι ένα ρυάκι, και το καθαρό του νερό προχωράει ορμητικά δίχως να προσκρούει σε εμπόδια που μπορεί να λιγοστεύουν το νερό ή να το εμποδίζουν να προχωράει. Το ρυάκι αυτό είναι η θετική ενέργεια. Φροντίστε καθώς μπαίνει από την είσοδο του σπιτιού σας, να μην πέφτει επάνω σε έπιπλα ή άλλα αντικείμενα βρόμικα, σκουριασμένα, χτυπημένα, φυτά παραμελημένα, λάμπες ή άλλα ηλεκτρικά που δεν λειτουργούν ή έχουν καεί. Κι αυτό, γιατί όλα αυτά μπορεί να σταματούν τη ροή του μέχρι και την κρεβατοκάμαρά σας. Εάν γίνεται κάτι τέτοιο, θα πρέπει να τα απομακρύνετε και άμεσα.Ενισχύστε τη δυτική κατεύθυνση του σπιτιού και του υπνοδωματίου σας

Η Δυτική κατεύθυνση του σπιτιού αλλά και ειδικότερα της κρεβατοκάμαράς σας είναι εκείνη που σχετίζεται με τα ερωτικά ζητήματα.


Το πιο ερωτικό δωμάτιο που θα ενισχύει την ερωτική ζωή του ατόμου που το κατέχει, είναι το δυτικό δωμάτιο του σπιτιού σας. Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξετε το δωμάτιο που κοιμάστε, αν δεν είστε εσείς αυτοί που το έχετε. Στην κρεβατοκάμαρά σας –είτε βρίσκεται στο δυτικό σημείο του σπιτιού είτε όχι- θα πρέπει να ενισχύσετε τον τοίχο που βλέπει στη δυτική κατεύθυνση.

Το ροζ και το κόκκινο χρώμα
θα πρέπει να κυριαρχούν γενικότερα στο χώρο σας, αν θέλετε να προσελκύσετε την αγάπη και τον ρομαντισμό στο χώρο σας. Ξεκινήστε από τα χρώματα στις κουρτίνες, στα σεντόνια, στα μαξιλάρια, στα στολίδια, στα υφάσματα των επίπλων και στα καλύμματα. Διατηρήστε καθαρό και σε τάξη οτιδήποτε βρίσκεται στο δυτικό τοίχο της κρεβατοκάμαράς σας, ή στο δυτικό σημείο του σπιτιού σας γενικότερα, και αποφύγετε να βάζετε εκεί μπάζα ή σκουπίδια, ιδιαίτερα αν εκεί υπάρχει μια αυλή ή ένας ακάλυπτος.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

-
Πόσο γιν ή γιανγκ είστε εσείς και ο χώρος σας σύμφωνα με το Φενγκ Σουι; Βασικά στοιχεία για να ξέρετε τι είστε περισσότερο

-
Υπέροχες συμβουλές φενγκ σουι για να βοηθήσουμε τα οικονομικά μας, να μειώσουμε τα έξοδα και να αυξήσουμε τα έσοδα

-
Αγοράστε ένα σπιτι ή ένα διαμερισμα με καλό Φενγκ Σουι για να έχει καλή Ενέργεια και για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις αργά ή γρήγορα

Για να καταλάβετε το Φενγκ Σουι θα πρέπει πρώτα να αντιληφθείτε πόσο σημαντική είναι η ενέργεια που υπάρχει γενικότερα στο συμπαν, η δική μας των άλλων, της φύσης και των πραγμάτων γύρω μας
 

 
Κοινοποίηση
 

 

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Your Website Κάντε κλίκ απο κάτω