Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ομορφιά - Δίαιτα
Υγεία
Ψυχολογία
Feng-Shui
Αγαπημένα
Αστρολογία
Σχεσεις
Εκδόσεις
Ψηφοφορίες
Online Αγορές
 
 
Αγαπημένα Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
 
Τί πρέπει να μάθετε προτού αποφασίσετε να «χτυπήσετε» το πρώτο σας τατουαζ;
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
Συγγραφέας: Τάσος Π.   Πηγή: ANEW.GR
   Σελίδα 1 από 1  
 

Τα τατουαζ είναι εδώ, είναι της μοδας και όλο και περισσότερα άτομα θέλουν να έχουν τουλάχιστον ένα τατουαζ στο σωμα τους.

Τι θα πρέπει όμως να γνωρίζει κανείς πριν ξεκινήσει για να κάνει ένα τατουαζ;

Αν έχετε τελικά αποφασίσει να κάνετε ένα τατουαζ και έχετε συγκεντρώσει όλο το θάρρος που απαιτείται να αντέξετε τις βελόνες, είναι σημαντικό να ληφθούν κάποιοι σημαντικοί παράγοντες υπόψη.Εμείς μαζέψαμε τα πιο σημαντικά από αυτά που χρειάζεται να γνωρίζετε προτού «χτυπήσετε» το πρώτο τατουαζ σας.


Μπρος στα κάλη τι είναι ο πόνος;


Θα πρέπει να γνωρίζετε πως χωρίς πόνο δεν γίνεται τατουάζ.


Επειδή ακόμα και το πιο μικρό τατουάζ γίνεται με βελόνες ειδικές που σχεδιάζουν πάνω στο δέρμα σας, ο πόνος είναι αναπόφευκτος.

Συνήθως, ανάλογα το δέρμα του κάθε ατόμου, τρέχει αίμα κατά τη διάρκεια που θα σας το κάνουν
, σε άλλα δέρματα λίγοτερο, σε άλλα περισσότερο, το οποίο συνεχώς και θα σας το καθαρίζουν για να προχωρήσει το σχέδιο που έχετε επιλέξει. Ανάλογα με το σχέδιο που έχετε επιλέξει μπορεί να χρειαστεί να πάτε πολλές φορές για να το συνεχίσετε μέχρι να τελειώσει. Το τατουάζ είναι μια ανοιχτή πληγή, οπότε θα είναι καλυμένο με γάζα και θα πρέπει να το φροντίσετε στο σπίτι σαν τραύμα για να μην μολυνθεί.


Επιλέξτε ένα σωστό Ινστιτούτο Τατουαζ

Κάντε μια σημαντική έρευνα στην πόλη σας και στο διαδίκτυο και επιλέξτε ένα ινστιτούτο τατουάζ που είναι πολύ δημοφιλές.

Είναι φημισμένο και έχει άριστη εικόνα στους λάτρεις των τατουάζ. Δοκιμάστε να ρωτήσετε τους φίλους σας ή να ερευνήσετε διαδικτυακά. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο. Τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά σε ένα δημοφιλές ινστιτούτο τατουάζ που πολύς κόσμος το έχει προτιμήσει.


Καθαριότητα

Η καθαριότητα είναι το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να επικεντρωθείτε κατά την αναζήτηση ενός ινστιτούτου τατουάζ.

Επιλέξτε ένα που να διατηρεί καλή υγιεινή και να φαίνεται ότι λάμπει από καθαριότητα. Το θέμα της καθαριότητας είναι σημαντικό γιατί ένα τατουάζ είναι ακριβώς όπως μια ανοικτή πληγή. Θα πρέπει να προστατευτεί από μολύνσεις και μικρόβια που βρίσκονται συνήθως στο περιβάλλον. Έτσι μπορείτε να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία με το τατουάζ.


Προσωπικό

Το τατουάζ είναι μια επίπονη εργασία.

Είναι πολύ σημαντικό το προσωπικό να είναι φιλικό. Ψάξτε για ένα ινστιτούτο που έχει ανθρώπους ζεστούς και φιλόξενους. Θα αισθανθείτε πολύ άνετα σε αυτό.


Μελετήστε το σχέδιο

Δεδομένου ότι ένα τατουάζ είναι παντοτινό, θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην οριστικοποίηση ενός σχεδίου μετά από πολλή έρευνα και σκέψη.

Αυτό θα σας βοηθήσει να μείνετε ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι και ένας από αυτούς είναι η έρευνα μέσω διαδικτύου. Μπορείτε να διαβάσετε ακόμα πολλά περιοδικά και να παρατηρείτε άλλα άτομα τι σχέδια έχουν κάνει. Αυτό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το σχέδιο που σας αρέσει περισσότερο.

Μόλις γίνει αυτό, προσπαθήστε να το συζητήσετε με τον σχεδιαστή σας. Μπορεί να καταλήξει σε μια θαυμάσια ιδέα για το πώς να το τροποποιήσετε και να το βελτιώσετε.
Συζητήστε

Μην αμελήσετε τη σπουδαιότητα της συζήτησης με τον σχεδιαστή τατουάζ σας πριν ξεκινήσετε όλη αυτή τη διαδικασία.

Το τατουάζ είναι μια δια βίου δέσμευση. Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι για αυτό που κάνετε. Βεβαιωθείτε ότι η συζήτηση θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ άνετα και ικανοποιημένοι.

Προσπαθήστε να μάθετε με κάθε λεπτομέρεια για την εμπειρία του σχεδιαστή, τη σχεδιαστική του ικανότητα, τους πελάτες, την αποτελεσματικότητα και το χαρτοφυλάκιό του. Αυτό θα σας βοηθήσει να λάβετε μια σωστή απόφαση.


Ρωτήστε για τον εξοπλισμό

Καταλάβετε ότι κάθε σχεδιαστής τατουάζ έχει διαφορετικό εξοπλισμό.

Ωστόσο, ως πελάτης, έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε τί είδος εξοπλισμό χρησιμοποιεί. Θα πρέπει να γνωρίζετε κάποια πράγματα για τις βελόνες, τις σύριγγες, τα τροφοδοτικά και πολλά άλλα.

Έτσι μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το αν έχετε επιλέξει το σωστό μέρος
. Βεβαιωθείτε ότι τα ξυράφια και τα μελανοδοχεία είναι μίας χρήσης και όλα απολυμαίνονται σωστά. Ο σχεδιαστής πρέπει να χρησιμοποιεί ένα αυτόκλειστο. Τα γάντια είναι επίσης σημαντικά.


Όχι βιασύνη

Αποφύγετε αυστηρά την επιλογή ενός ινστιτούτου τατουάζ που αγχώνει τους πελάτες του.

Σε περίπτωση που αισθανθείτε ναυτία, ζαλάδα ή ακόμα και στην αρχή λίγο υποτονικοί, το ινστιτούτο θα πρέπει να έχει ένα μέρος όπου μπορείτε να ξαπλώσετε και να χαλαρώσετε μέχρι να θέλετε να συνεχίσετε και πάλι την διαδικασία. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

-Η επιλογή του σχεδιαστη για να κάνετε ένα περιβραχιόνιο τατουαζ τώρα που είναι στη μοδα 

-
Μήπως το φθοριο μας κάνει «χαζούς»; Δείτε τι λένε οι ερευνες και διαβάστε τις ετικέτες των προϊόντων για να το μειώσετε από τον οργανισμο σας

-
Μικρά τεχνάσματα για να βοηθήσουμε τα παιδια να τρώνε περισσότερα φρουτα και λαχανικα 

-
Γνωρίζετε πραγματικά τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος γονιός; Ποια είναι η ιδανική ηλικια; Είστε πραγματικά έτοιμοι για να γίνετε γονεις;

       

 
 
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η
<
<
<
<
<
Κάντε κλίκ απο κάτω