Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Αστρολογικό Ταρώ
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Ο ωροσκόπος σας
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
  
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Ο Αρης, ο πλανητης της δράσης στους παρασκηνιακους Ιχθεις από 19/12-28/1 – Αστρολογικες προβλεψεις για την επιρροή του για κάθε ζωδιο ξεχωριστά
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

Η αστρολογια μας δείχνει πως ο Αρης στους Ιχθεις από τις 19/12 έως και τις 28/1 θα επηρεάσει με τον συναισθηματισμό του όλες μας τις κινήσεις, ενώ θα φέρει και πολύ παρασκήνιο, σχέσεις, συναντήσεις, συμφωνίες και κινήσεις που δεν θα είναι ευρέως γνωστές.

Ο πλανητης Αρης στην αστρολογια σχετίζεται με την ενεργητικότητα, τη δράση, το σεξ και τις πρωτοβουλίες, στο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει υποκειμενικούς, θα δρούμε βάση του συναισθήματος, αφήνοντας πίσω τη λογική.

Σύμφωνα με την αστρολογια την περίοδο αυτή το εξάγωνο Αρη-Πλουτωνα θα μας κάνει αρκετά δημιουργικούς, αισιόδοξους και πιο δυναμικούς προκειμένου να κάνουμε κάποια όνειρα και σχέδια πραγματικότητα.

Όπως μας δείχνει η αστρολογια το διάστημα αυτό θα έχουμε και τη μοιραία συνάντηση Αρη-Ποσειδώνα όπου θα πολλαπλασιάσει το παρασκήνιο, τις παρασκηνιακές ενέργειες και θα κουκουλώσει ψέματα, απάτες και παραπλανήσεις.

Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί γιατί πολλοί θα εξαπατηθούν ακόμα και από πρόσωπα που εμπιστεύονται τυφλά. Πολλοί θα γλιτώσουν με νομικά παραθυράκια, πολιτικές φιλίες και υπόγειες γνωριμίες που θα καλύψουν για άλλη μια φορά τις εξαπατήσεις και τα ψέματα τους.

Εκείνοι που θα έχουν έντονη ενεργητικότητα, δημιουργικότητα αλλά και εκνευρισμό, παρορμητισμό ενώ πιθανό να μη μπορούν σε κάποιες περιπτώσεις να ελέγχουν τα νεύρα τους και θα βρίσκονται συχνότερα το διάστημα αυτό σε καταστάσεις συγκρούσεων και εντάσεων είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους.

Εκείνοι που μπορούν να βγουν ακόμα και κερδισμένοι από τις εντάσεις που θα φέρει ο Άρης κατά την περίοδο αυτή είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες στα ζώδια αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους.


Γενικότερα το διάστημα αυτό θα πρέπει κανείς να κινείται παρασκηνιακά, να μην ανακοινώνει τα σχέδια, τις αποφάσεις, τις σχέσεις, τις συμφωνίες, τις συνεργασίες και γενικότερα τις κινήσεις του για να μπορεί να βγει τελικά κερδισμένος.


Πώς θα επηρεάσει φέτος ο Άρης στους Ιχθείς κάθε ζωδιο ξεχωριστά:
#Παραγγείλτε τώρα τις γραπτές προσωπικές προβλέψεις - αναλύσεις σας *ΣΕ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ* για να μάθετε τα πάντα για το δικό σας προσωπικό ωροσκόπιο – Δείτε πρώτα ποιες είναι οι αναλύσεις και οι προσφορές μας - Κάντε κλικ εδώ#
     


ΚΡΙΟΣ   

Η νέα θέση του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων που θα παραμείνει από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 28 Ιανουαρίου
θα φέρει πολλές συναισθηματικές εντάσεις, τις οποίες μάλλον θα χρειαστεί να περάσετε μόνοι σας και να απομονωθείτε κάπως αυτό το διάστημα. Το παρασκήνιο είναι αυτό που μπορεί να σας βάλει πολλές τρικλοποδιές, αλλά μπορεί να σας οδηγήσει και στην απόλυτη επιτυχία εφόσον κινηθείτε εσείς μέσα σε αυτό. Προσέξτε πολύ την ψυχολογία και την υγεία σας ή την υγεία κοντινών σας προσώπων για να μην εξελιχθεί αρνητικά. Γενικότερα το διάστημα αυτό πιθανό να τελειώσουν από μόνες τους κάποιες καταστάσεις ή να τελειώσετε εσείς συνειδητά σχέσεις, συνεργασίες, να διακόψετε οριστικά κάποιες επαφές με άτομα τα οποία θα διαπιστώσετε πως δεν σας ταιριάζουν ή πως είχαν κινηθεί ανταγωνιστικά ή ύπουλα πίσω από την πλάτη σας προκειμένου να σας βλάψουν.        ΤΑΥΡΟΣ  

Νέους στόχους, όνειρα και προσδοκίες θα σας φέρει η νέα θέση του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων που θα παραμείνει από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 28 Ιανουαρίου, τα οποία μάλλον θα κυνηγήσετε ιδιαίτερα δυναμικά. Βέβαια, εξαρτάται από πόσο πολύ τα θέλετε στη ζωή σας, και αυτό είναι που θα σας κινητοποιήσει ανάλογα. Κάποιες εντάσεις και διαφωνίες σίγουρα θα υπάρξουν με άλλα αγαπημένα ή φιλικά πρόσωπα γι’ αυτούς τους στόχους που επιθυμείτε, αλλά εσείς θα πρέπει να είστε σωστοί μαζί τους και να τους εξηγήσετε τα κίνητρα που έχετε πίσω από αυτές τις επιθυμίες σας για να μην σας πάνε κόντρα. Ανταγωνισμούς θα έχετε με φίλους, συνεργάτες ή ερωτικούς συντρόφους, γεγονός που δεν θα σας αρέσει καθόλου, αλλά μάλλον κάπου έχετε συμβάλει κι εσείς για να υπάρξουν. Αν δεν αντέχετε όλους αυτούς τους ανταγωνισμούς φροντίστε να είστε πιο συνεργάσιμοι, δοτικοί και όχι τόσο απαιτητικοί μαζί τους. ΔΙΔΥΜΟΙ 

Αρκετά δυναμικούς θα σας κάνει η νέα θέση του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων που θα παραμείνει από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 28 Ιανουαρίου κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και νέων στόχων. Θα θέλετε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να κάνετε καινούργια πράγματα. Προσέξτε λίγο περισσότερο τώρα που η αγορά δεν είναι και τόσο θετική για νέα ξεκινήματα και νέα ανοίγματα σε όλες τις δουλειές, γιατί ο έντονος δυναμισμός σας και η φόρα που θα πάρετε τώρα μπορεί να σας κάνει να ρισκάρετε πολλά και να μην μπορέσετε να βγείτε κερδισμένοι. Έναν έντονο εκνευρισμό στον επαγγελματικό αλλά και στον οικογενειακό τομέα σίγουρα θα τον έχετε κατά περιόδους μέσα στο διάστημα αυτό και θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να συγκρατηθείτε και να μην πείτε ή να μην κάνετε πράγματα που αργά ή γρήγορα θα μετανιώσετε και θα χάσετε σημαντικούς ανθρώπους από τη ζωή σας. Ο ερωτικός τομέας μπορεί να ανθίσει μέσα από τον επαγγελματικό τομέα με άτομα που θα συνεργαστείτε ή που δουλεύετε μαζί. 


 

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η