Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Αστρολογικό Ταρώ
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Ο ωροσκόπος σας
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
  
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Αναδρομος Ερμης στο σοβαρό Αιγόκερω από 19/12-8/1 – Αστρολογικες προβλεψεις για τις ταλαιπωρίες που θα προκαλέσει σε όλα τα ζωδια για να είστε προετοιμασμένοι
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

Στην αστρολογια ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω από 19/12 έως 8/1 φέρνει καθυστερήσεις, αναβολές και δυσκολίες σε όλους τους στόχους, τα σχέδια, τα όνειρα, τα επαγγελματικά και σε σχέσεις και συνεργασίες που μας ταλαιπωρούν.

Σύμφωνα με την αστρολογια ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας, των επαφών, των μετακινήσεων, των ταξιδιών, των μηχανημάτων, των μέσων μεταφοράς, των σπουδών, των εγγράφων, γενικότερα των διαπραγματεύσεων, του φλερτ και των διπλωματικών επαφών και γι’ αυτό το διάστημα δεν θα προχωρήσουμε όλες αυτές τις υποθέσεις που τον αφορούν.

Σε ευρύτερο επίπεδο με τον ανάδρομο Ερμή θα κυριαρχήσει το παρασκήνιο, οι μυστικές συζητήσεις, συμφωνίες, σχέσεις και διαπραγματεύσεις όπου πολλοί θα προσπαθήσουν να παρακάμψουν τη νόμιμη οδό για να πετύχουν μια θέση στην εξουσία, για να διατηρήσουν τη θέση τους και γενικότερα για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Την περίοδο αυτή με τον ανάδρομο Ερμή οτιδήποτε ξεκινήσει δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια. Θα γίνουν πολλές αλλαγές, μπερδέματα και αναβολές στην πορεία, αλλά μπορεί να είναι αρκετό για να καταστρέψει άλλους τομείς της ζωής μας, που σίγουρα υπήρχαν κάποια προβλήματα.

Όλο το διάστημα που θα παραμείνει ο Ερμής ανάδρομος δεν είναι και το καλύτερο για ταξίδια, νέες αγορές, νέα ξεκινήματα, για να πάρει κανείς σημαντικές αποφάσεις, να κάνει ξεκαθαρίσματα αφού τα λάθη και οι παραλήψεις θα είναι πολλές.

Είναι ένα καλό διάστημα για να καθαρίσουμε τον προσωπικό μας χώρο από όλα τα άχρηστα αντικείμενα, για γιόγκα, διαλογισμό, περισυλλογή, για να τα βρούμε με τον εαυτό μας και να αποβάλουμε αρνητικές σκέψεις και άγχος μέσα από σκληρή αυτοκριτική και δουλειά με τη βοήθεια ενός ειδικού, για να βάλουμε σε τάξη μέσα μας σκέψεις και συναισθήματα, να κάνουμε έναν απολογισμό, να δούμε τι συμβαίνει με το παρελθόν μας.

Δυσκολότερα θα περάσουν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα υποστούν τις περισσότερες ταλαιπωρίες από τα μπερδέματα και τις καθυστερήσεις που θα προκύψουν.

Χρειάζεται ψυχραιμία, πρέπει να έχουμε την υπομονή να περιμένουμε δίχως να κάνουμε σημαντικές κινήσεις που μπορούν να μας εκθέσουν ανεπανόρθωτα όλο αυτό το διάστημα ιδιαίτερα σε θέματα δουλειάς και υγείας.


Πώς όμως θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής κάθε ζώδιο ξεχωριστά:
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ *ΣΕ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ* ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ#    


ΚΡΙΟΣ

Μην κλείσετε καμιά σημαντική συμφωνία
με τον ανάδρομο Ερμή το διάστημα από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 8 Ιανουαρίου όπου επηρεάζει αρνητικά τα επαγγελματικά και γενικότερα τους στόχους σας. Πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν στην πορεία εξαιτίας των καθυστερήσεων, των μπερδεμάτων και των δυσκολιών που θα προκύψουν. Τα πράγματα δυσκολεύουν στην επικοινωνία σας με τα πρόσωπα που θέλετε και θα αρχίσετε να απομακρύνεστε από τους άλλους, παρόλο που ίσως δεν το επιθυμείτε. Δεν θα είναι εύκολο για σας να πείσετε τους άλλους για τις ιδέες, τις απόψεις και γενικότερα τον τρόπο που βλέπετε κάποια πράγματα. Οι συχνές διαφωνίες και η διάσταση απόψεων πιθανό να φέρει μια οριστική διακοπή της επαφής σας με κάποιους ανθρώπους που μέχρι χτες ήταν πολύ κοντά σας. Μην υπόσχεστε πράγματα που θα σας είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιήσετε, όσο κι αν το θέλετε.    ΤΑΥΡΟΣ

Η περίοδος αυτή με τον ανάδρομο Ερμή από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 8 Ιανουαρίου θα φέρει πολλές καθυστερήσεις, δυσκολίες και μπερδέματα σε επαφές, συμφωνίες, επικοινωνία, σπουδές, μετακινήσεις και ταξίδια, γι’ αυτό μην ελπίζετε και πολλά απ’ όλα αυτά
, για να μην απογοητευτείτε. Αυτό το διάστημα μόνο αν ασχοληθείτε με ζητήματα ανάλογα που είχατε αφήσει στη μέση εδώ και καιρό, και θέλετε τώρα να τα προχωρήσετε και να τα τελειώσετε, μπορεί να σας βγει κάτι θετικό. Μπορείτε να πάτε ταξίδια ή να επισκεφτείτε μέρη που έχετε ξαναπάει, και να μην πάτε κάπου για πρώτη φορά. Γενικότερα θα πρέπει να αποφύγετε όλα τα καινούργια πράγματα, τις νέες επαφές και γνωριμίες, τα ταξίδια σε μέρη που δεν έχετε ξαναδεί. Δυσκολίες και συνεχείς αναβολές θα υπάρχουν για χρήματα που περιμένετε να πάρετε, τα οποία σας χρωστούν ή για κάποιο δάνειο. Αποφύγετε όλο αυτό το διάστημα να ζητήσετε εξωτερικό δανεισμό γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να αποπληρώσετε τα χρήματα αυτά. ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολλά προβλήματα στον οικονομικό τομέα θα έχετε με τον ανάδρομο Ερμή το διάστημα από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 8 Ιανουαρίου
, αυξάνοντας κατακόρυφα τα έξοδά σας εκεί που δεν το περιμένετε. Πολλά χρέη για υποθέσεις του παρελθόντος επανεμφανίζονται τώρα και θα θέλουν να τα ξεπληρώσετε άμεσα. Καλύτερα όμως να το αποφύγετε γιατί τίποτα δεν θα μπορέσετε να εξοφλήσετε τώρα, το οποίο δεν θα εμφανιστεί και πάλι αργότερα. Μην κάνετε έξοδα που δεν έχετε ανάγκη, για να μην ξεμείνετε τελείως από χρήματα το διάστημα αυτό. Τα μπερδέματα θα είναι επίσης και σε όλες σας τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Δεν θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα άτομα που είναι δίπλα σας, και θα αισθανθείτε πως δεν σας καταλαβαίνουν. Είναι πολύ πιθανό πολλά να αλλάξουν μέσα στις σχέσεις σας, φιλικές, αισθηματικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, από αυτά που θεωρούσατε ως δεδομένα. Θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα γι’ αυτούς, τα οποία θα σας ανοίξουν ακόμα περισσότερο τα μάτια. 


 

 

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η