Κεντρική Σελίδα Ψηφοφορίες Εκδόσεις Online Αγορές Επικοινωνία
   
Ομορφιά - ΔίαιταΥγείαΨυχολογίαFeng-ShuiΑγαπημέναΑστρολογίαΣχεσεις
 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο
Καλύτερες Ημέρες
Ταρώ NAI/OXI  new
Ερωτικό Ταρώ  new
Προσωπικό Ωροσκόπιο
Οι πλανήτες Τώρα
Ωροσκόπιο Σελήνης
Μηνιαίο Ωροσκόπιο
Εβδομαδίαιο Ωροσκόπιο
Κοσμικοί Βιορυθμοί
Προσωπικές αναλύσεις
Personal Reports
Ερωτική συναστρία
Επίκαιρα Ωροσκόπια
Αφροδίτη & Έρωτας
Τα 12 ζώδια
Ζώδια – Χαρακτηριστικά
Ζωδια – Υγεία
Ζωδια – Ταυτότητα
Η Σελήνη κενή πορείας
Αστρολόγοι-Μέντιουμ
Αστρολογία-Διαφημίσεις
Ερωτικό Ταρώ CELTIC C
Αστρολογικό Ταρώ
Οι εκλείψεις του χρόνου
Οι πλανήτες του μήνα
Οι Πλανητικές ώρεs
Ανάδρομοι πλανήτες
Ερμής ανάδρομος
Αρθρα Αστρολογίας
Βιβλία Αστρολογίας
Σχολή Αστρολογίας
Αστρολογική ατζέντα
Online Αγορές
Ο ωροσκόπος σας
Καλύτερες Ημέρες για Σχέσεις
  
Αστρολογία Περισσότερα άρθρα | Συνοπτική λίστα άρθρων |
Νεα Σεληνη στον δοτικό Τοξοτη στις 29/11 – Αστρολογικες προβλεψεις για το πώς θα επηρεάσει και σε ποιους τομείς κάθε ζωδιο ξεχωριστά από 29/11 έως και 14/12
 
  Print this article E-mail this article to a friend   
 
Πηγή: ANEW.GR
 
   Σελίδα 1 από 2  
 

Στην αστρολογια η Νεα Σεληνη στον Τοξότη στις 29/11 (14:18 ώρα Ελλάδος) μας ωθεί δυναμικά να αισιοδοξούμε και να ελπίζουμε, δίνοντάς μας την εντύπωση πώς όλα θα πάνε καλύτερα και με θετική αντιμετώπιση υπάρχουν πολλές ελπίδες να είναι έτσι.

Η αστρολογια μας δείχνει πως η Νέα αυτή Σελήνη θα φέρει στην επιφάνεια όλες εκείνες τις δυσκολίες που πρέπει να αλλάξουμε στη ζωή μας ώστε να έχουμε περισσότερα θετικά αποτελέσματα. Σύμφωνα με την αστρολογια για να μπορέσουμε να πετύχουμε λύσεις στα προβλήματα θα πρέπει πρώτα να καταλαγιάσουμε την ένταση που υπάρχει και να γίνουν ήρεμες και λογικές συζητήσεις.

Όπως μας δείχνει η αστρολογια, με αυτή τη Νεα Σελήνη πιθανό να αποφασίσουν πολλοί να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Να κάνουν μια σημαντική νέα δοκιμή στο εξωτερικό. Νέες επεκτάσεις στην αστρολογια που σχετίζονται με άλλες χώρες, μια νέα συνεργασία ή σχέση με άτομα από το εξωτερικό ή ακόμα και να μετακομίσουν εκτός.

Κάθε αρχή θα είναι δύσκολη όπως μας δείχνει η αστρολογια και θα πρέπει να έχουμε «ανοιχτό μυαλό» σε ότι κάνουμε και να είμαστε έτοιμοι για ανανεώσεις και επεκτάσεις σε καινούργια και πρωτοποριακά πράγματα προκειμένου να πετύχουμε από δω και στο εξής. Αν παραμείνουμε προσκολλημένοι σε σχέσεις, συνεργασίες και ιδέες του παρελθόντος οι οποίες δεν μας βοηθούν να εξελιχθούμε, θα βγούμε χαμένοι και σύντομα θα κάνουν τον κύκλο τους και θα τελειώσουν από μόνες τους. Δεν μπορεί να περιμένουμε να είναι όλα τέλεια, αλλά σίγουρα θα πρέπει να συμβιβαστούμε σε κάποια πράγματα για να βελτιώσουμε αρκετά κάποια άλλα που είναι πολύ πιο σημαντικά και σε τομείς που μας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι με τη Νέα αυτή Σελήνη θα είναι οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες, Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου μπορείτε να κάνετε πολλά νέα και επιτυχημένα ξεκινήματα, όμως μετά από αναγκαστικές αλλαγές τις οποίες καλύτερα να επιχειρήσετε άμεσα.

Εκείνοι που θα συναντήσουν κάποιες δυσκολίες με αυτή τη Νέα Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου καλό θα ήταν να προσέχετε τις εντάσεις κατά τις συζητήσεις, τις επαφές, τις συμφωνίες κατά τις μετακινήσεις σας για να μην προκύψουν απρόσμενα γεγονότα και απώλειες λόγω έλλειψης σωστής συνεννόησης και επικοινωνίας, γιατί πιθανό να γίνουν λάθη που δύσκολα θα μπορέσετε να διορθώσετε.

Γενικότερα, είναι ένα διάστημα όπου ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα μέσα από αλλαγές και αναπροσαρμογές που πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε, όπου όμως θα πρέπει να είναι πολύ καλά σχεδιασμένα, σωστά οργανωμένα και θα κρύβουν από πίσω πολύ δουλειά και πειθαρχεία, διαφορετικά δεν θα έχουν και πολλές ελπίδες να επιτύχουν.     


Η επίδραση της Νέας Σελήνης του μήνα για κάθε ζώδιο ξεχωριστά
#ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΑΣ *ΣΕ ΝΕΕΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ* ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ#       


ΚΡΙΟΣ
 

Πολλές εντάσεις μπορεί να φέρει η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 29 Νοεμβρίου έως και τις 14 Δεκεμβρίου και μια αυξημένη υπεραισιοδοξία όσον αφορά όλες τις επαφές, τις συζητήσεις, τις συναντήσεις, και γενικότερα τα μηνύματα που παίρνετε από τους άλλους. Τουλάχιστον θα δείτε ποιοι είναι πραγματικά μαζί σας και ποιοι όχι. Αλλάξτε τον τρόπο που φέρεστε σε ανθρώπους που δεν σας φέρονται και τόσο καλά, και γίνετε πιο θετικοί με εκείνους που σας δίνουν πολλά και δεν ζητούν σχεδόν τίποτα. Αν χρειαστεί, διακόψτε κάθε επικοινωνία με άτομα που είναι ιδιαίτερα αρνητικά απέναντί σας και επανασυνδεθείτε με όλα εκείνα που είναι ιδιαίτερα δοτικά μαζί σας, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να πείτε το ίδιο και για τη συμπεριφορά τη δική σας, απέναντί τους. ΤΑΥΡΟΣ 

Πολεμικό πνεύμα θυμίζει για σας η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 29 Νοεμβρίου έως και τις 14 Δεκεμβρίου κυρίως για θέματα οικονομικά και έξοδα που δεν σας αφήνουν οι άλλοι να μειώσετε με τίποτα. Θα διαπιστώσετε υπό την επιρροή της Νέας Σελήνης πως έχετε ήδη χάσει αρκετά χρήματα στην προσπάθειά σας να πιαστείτε από κάπου, και δεν ρισκάρατε όταν έπρεπε, με εκείνους και εκεί που έπρεπε. Τώρα, σας δίνεται μια νέα ευκαιρία να αφήσετε πίσω το δυσάρεστο παρελθόν και να παλέψετε πάλι από την αρχή ρισκάροντας αυτή τη φορά υπό νέες, πιο θετικές βάσεις, αλλά συγκρατημένα. Στον ερωτικό τομέα σας τραβούν σαν μαγνήτης οι έντονες καταστάσεις, και γενικότερα άνθρωποι που είναι ιδιαίτερα δυναμικοί και έχουν απόλυτη εξουσία επάνω σας και μάλλον δεν θα μπορέσετε να τους ξεφύγετε ακόμα κι αν υποφέρετε. ΔΙΔΥΜΟΙ 

Νέα ξεκινήματα στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών σας ωθεί να κάνετε η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου όπου σας επηρεάζει το διάστημα από τις 29 Νοεμβρίου έως και τις 14 Δεκεμβρίου καθώς φαίνεται πως τις έχετε ιδιαίτερη ανάγκη. Φροντίστε τουλάχιστον να είναι επάνω σε στέρεες βάσεις για να έχουν μια ελπίδα να πετύχουν. Γενικότερα ξεκαθαρίσματα σε αυτούς τους τομείς είναι απολύτως αναγκαία. Για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να απαγκιστρωθείτε από συνήθειες και σχέσεις που είναι κολλημένες επάνω σας, μένετε ή μένουν κοντά σας από συνήθεια, ανασφάλεια ή ακόμα και από υποχρέωση. Αλλιώς, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα αργότερα για σας. Μοιραίες σχέσεις μπαίνουν στη ζωή σας και σας δίνουν έντονες ερωτικές στιγμές αφού είναι πολύ δύσκολο να τους αντισταθείτε, εφόσον δεν μπορείτε ακόμα να κόψετε τις γέφυρες με το παρελθόν. Επαγγελματικά προσέξτε τις εξαπατήσεις κάθε είδους και να διπλοελέγχετε τα πάντα με τους συνεργάτες σας. 

 
 
| 1 | 2 |
Custom Search
 
Δ Ι Α Φ Η Μ Ι Σ Η